Pizza Pizza

Pizza Pizza


Pizza Pizza ligger centralt placeret i Odense på Nørregade 16 lige over for diskotek Boogies.

Pizza Pizza har et finurligt menukort, hvor næsten hver pizza er opkaldt efter en Hollywood BlockBuster film, hvor du f.eks. kan nyde en Casablanca med tomat, ost, oregano, kebab, champignon, peberfrugt og oliven. Er du til lidt mere action og sci-fi, vil de to varianter af Matrixpizzaen med enten skinke eller kylling være et godt bud.

Alle pizzaer og take away retter bliver tilberedt med råvarer af høj kvalitet. Pizza Pizza åbner forholdsvist tidligt i forhold til en del andre take away steder, og er særdeles velbesøgt i weekenden, når man skal hjem fra byen. Pizza Pizza bringer ud i en radius på 5 km, hvis du bestiller over 100 kr. og har følgende på menuen: » Pizza » Indbagt Pizza » Special Pizza » Pizza Menu » Sandwich » Grill retter » Pasta » Drikkevarer.

Udover pizza får du de diverse pastaretter, hvoraf den ene Penne Vegeteriane ikke indeholder kød, så der er noget til vegetarer og dem, der bare gerne vil have en kødfri ret. Derudover findes der også vegetariske pizzaer, hvor man enten kan få en Be Yourself pizza med tomatsauce og ost, eller en Ace Ventura med både artiskok, oliven, champignon, tomatskiver, løg, spinat, ost, tomatsauce og ruccola. Der er dermed noget for enhver, og man kan også altid bestille sin egen version af en pizza, hvis der er noget man ikke må spise.

Det er det idéelle sted, at få sin pizza eller sandwich, hvis man ikke lige orker at stå med aftensmaden efter en lang dag på arbejde. Det er også nemt, at stille sulten med den obligatoriske natmad i form af en god pizza med masser af dressing, efter et smut på Boogies eller Tin Tin.
Adresse

Nørregade 16
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 12 12 63
E-mail: kontakt@pizzapizza.nu


Åbningstider

Søndag - onsdag: 11.00 - 00.00
Torsdag - lørdag: 11.00 - 06.00


 


Website

Pizza Pizza's website


Pizza Pizza