Kallo´s Pizza

Kallo´s Pizza


Hvis du er på udkig efter et sted i Aarhus, der laver rigtig smagfulde pizzaer, så er Kallo´s Pizza stedet for dig. Hos Kallo's Pizza restaurant i Aarhus V, består over 90 % af deres menukort af pizzaer. Her finder du fantastiske pizzaer til rimelige priser. De har specialiseret sig i lækre pizzaer, og her kan du vælge alle pizzaer med enten almindelig bund eller fuldkorns bund. Derudover kan du også vælge mellem fedtfattig ost og almindelig ost.

I området Hasle, nærmere betegnet Herredsvej 2 i Aarhus V, ligger Kallo’s Pizza restaurant, en hyggelig og varm restaurant, med altid smilende medarbejdere og glade kunder. Deres bedømmelser og 4,9 stjerner på Hungry.dk vidner om en restaurant med mange loyale kunder og pizzaer af utrolig høj kvalitet. Elitesmileyen stråler af renhed, og viser, at maden altid bliver tilberedt af friske og gode råvarer.

Menukortet bugner af smagfulde pizzaer, og der er noget for enhver smag. Kundernes favoritter tæller blandt andre den berømte Kallos med skinke, pepperoni, løg, champignon, peberfrugt og cocktailpølser, for osteelskeren er der Quatro Quesos med havarti, frisk mozzarella, cheddar og parmesan, og den enkle, men sublime Parma med parmaskinke, cherrytomater og rucola finder du også på menukortet. Hvis du har lyst til at mixe din egen pizza, kan du selvfølgelig også det. For børnene er der er enten 3 styks haps-pizzaer eller 5 styks nuggets, begge med juice eller kakaomælk. Når du først har smagt en pizza hos Kallo´s Pizza, bliver det svært at lade være med at bestille derfra igen.

Din bestilling kan afhentes i tidsrummet kl 16-21 alle ugens dage på adressen Herredsvej 2 i Aarhus V, hvor der også er gode parkeringsmuligheder, men maden bringes også meget gerne ud af de søde bude direkte til din hoveddør. 
Adresse

Herredsvej 2, 8210 Aarhus V


Kontakt info

Tlf.: 86 10 11 33


Åbningstider

Mandag: 16:30 - 20:45
Tirsdag: 16:30 - 20:45
Onsdag: 16:30 - 20:45
Torsdag: 16:30 - 20:45
Fredag: 16:30 - 20:45
Lørdag: 16:30 - 20:45
Søndag: 16:30 - 20:45