Bar' sushi - Odense


Bar’sushi har skabt en smuk og autentisk tradition ved at rive døren til køkkenet ned, som normalt ellers har adskilt gæsterne fra det evige omdrejningspunkt, maden. Bar’Sushi i Odense finder du på adressen Læssoegade 1.

På den måde vil du kunne følge med i tilberedningen af din mad, når kokkene kaster stjernestøv og kærlighed efter din sushi.

Bar’sushi sætter en stor ære i at kommunikere med deres kunder, så spørg endelig løs, hvis du har spørgsmål til noget inden for sushi-universet. Uanset om du sætter din fod indenfor bar’sushi i Odense, Svendborg, Kolding eller Vejle, er du sikret en god smagsoplevelse.

Bar’sushi deli

Du kan også fange bar’sushi på hjul. Udover deres restauranter kan du tage et smut forbi deres sushi-køkken på hjul. Bar’sushi deli er en food-truck, som triller rundt i bl.a. Skanderborg, Ry og Silkeborg. Kokkene i bar’sushi deli vil trylle fisk og andre fine sager om til hvilket som helst, som du ønsker fra menukortet.

Om sushi

Sushi var oprindeligt en metode, hvorpå man konserverede rå fisk i Japan. Man pressede fisken mellem lag af salt og ris – risen gærede i op til et år. Risen blev herefter kasseret, og man kunne spise den konserverede fisk. Denne metode kaldes narezushi.

Sushi, som vi kender den i dag, stammer fra 1800-tallets Tokyo, hvor man begynde at dampe risen og tilsætte en rismarinade kaldet sushi zu. På denne måde kunne sushien tilberedes på få timer.

Sushi har gennemgået en rivende forandring og er i dag en meget yndet spise, også i de vestlige lande bl.a. på grund af de gode ernæringsmæssige egenskaber sushi har. Vidste du f.eks. at wasabi indeholder mere c-vitamin end citroner, og at tang indeholder flere mineraler og vitaminer end nogen anden fødevare?

Én af grundene til at sushien vandt indpas i Japan er, at buddhismen, med sit forbud mod kød, resulterede i en stigning i befolkningens indtag af fisk, også i form af sushi. Japanerne spiser i dag ca. 70 kg fisk årligt pr. person, hvor vi i vesten i gennemsnit spiser knap 10 kg pr. person.


Studenterrabatter

Som studerende må du dagligt kæmpe med økonomien – SU’en spises hurtigt op, inden du får set dig omkring. Bar’sushi kvitterer med 10% i rabat, hvis du medbringer dit studiekort.
Ved online bestilling af take away, så skal du huske at skrive studierabat i kommentarfeltet OG medbringe dit studiekort, når sushien skal afhentes. Du kan ikke få andre til, at hente maden for dig, da det kun er studiekortholderen med et gyldigt studiekort med udløbsdato, som kan afhente.
Adresse

Læssøegade 1
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 13 63 00
Email: info@barsushi.dk


Åbningstider

Søndag – torsdag: 15.00 - 21.00
Fredag – lørdag: 12.00 - 22.00


Website

http://www.barsushi.dk/Bar' sushi - Odense