Wendorff


Er du på jagt efter en god bager med bagværk af høj kvalitet? Så kan det være, du skal besøge Wendorff i Odense. Wendorff har sin beliggenhed på Asylgade 16, hvilket er en adresse lige i hjertet af Odense.

Rundstykker, boller og brød - det er blot noget af det, du kan bestille hos Wendorff. Mangler du et par rundstykker til morgenmaden, eller skal du have en sandwich eller sprød croissant to go, så er netop denne bager stedet for dig. Her er der fokus på et godt håndværk, så du kan være sikker på, at det du køber, er af høj kvalitet. Det er en lille perle i Odense centrum, som du ikke vil være foruden. Når du først har smagt noget derfra, så er der næsten garanti for, at du kommer tilbage!

Ved du i forvejen, hvad du ønsker at bestille, så kan du nemt og hurtigt bestille lækkert bagværk fra Wendorff online. Læs mere om dette på Wendorffs egen hjemmeside.

Du kan også følge Wendorff på Facebook, hvis du vil vide lidt mere om stedet. I skrivende stund er der 3574 personer, der synes godt om bageren, og stedet har lige nu en vurdering på 4,2 på baggrund af 19 anmeldelser. Du kan med stor fordel hoppe ind og læse om andres oplevelser for at komme nærmere, om Wendorff er noget for dig.

Hvis du befinder dig i Odense, så kan vi varmt anbefale dig at besøge Wendorff. Her er der noget for enhver smag, og lægger du vægt på, at bagværk du køber, er af høj kvalitet, så skal du helt sikkert en tur forbi bageren på Asylgade. 
Adresse

Asylgade 16
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 63 11 02 25
E-mail: kontakt@wendorff.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


Website

Wendorff's website