Syddansk Musikkonservatorium (SDMK)

Syddansk Musikkonservatorium (SDMK)


På Syddansk Musikkonservatorium (SDMK) - Danish National Academy of Music udbydes musik- og musikpædagogiske uddannelser på højeste niveau. Konservatoriet er en videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Det betyder at uddannelserne har meget fokus på at udvikle og fremme både det kunstneriske og det kulturelle, som musik jo er. SDMK gør meget for at de studerende bliver præget af denne tankegang gennem pædagogisk læring og kunstnerisk frihed.

Det er muligt at tage uddannelserne hos Konservatoriet både i Odense og Esbjerg. Syddansk Musikkonservatorium er dermed samtidig en betydelig kulturinstitution i det syddanske kulturliv. Der afholdes hvert år et stort antal koncerter og andre aktiviteter med udspring i SDMK, ligesom de afsluttende eksamenskoncerter er offentligt tilgængelige. Konservatoriets i alt ca. 260 studerende spiller desuden en markant og aktiv rolle i hele regionen – som udøvende musikere, initiativtagere og undervisere.

Undervisningen varetages af en række markante musikpersonligheder, der til dagligt arbejder i det danske og internationale musikmiljø. Uddannelserne er bygget op, så soloundervisning, sammenspil og projektuger hænger naturligt sammen.

Her garanterer der masser af koncerterfaring, mulighed for studieture, clinics og masterclasses med internationale topnavne.

Skolen tilbyder naturligvis flere forskellige retninger, der sikrer at de studerende aldrig mister interessen og beskæftiger sig med relevante fag. Syddansk Musikkonservatorium udbyder en bred vifte af kunstneriske og musikpædagogiske uddannelser:

Således kan du her vælge følgende linjer:

- Klassisk musiker

- Rytmisk musiker

- Folkemusiker

- Brobygger - musikpædagog og musiker

- Elektronisk musik og lydkunst

- Kirkemusiker

- Filmkomposition

- Masteruddannelser

- Efteruddannelser
Adresse

Islandsgade 2
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 11 99 00

E-mail: info@smks.dk


Uddannelser

Den Rytmiske Musikkonservatorieuddannelse

Den Rytmiske Musikkonservatorieuddannelse

Klassisk Musikkonservatorieuddannelse

Klassisk Musikkonservatorieuddannelse


Website

DFM's Website


Syddansk Musikkonservatorium (SDMK)