Sushi Mania - Odense


Sushi Mania er med deres beliggenhed lige med ved Odense Teater og Kongens Have godt placeret midt i Odense. Sushi Mania beskriver dem selv som Danmarks hurtigste sushi take-away og det er vi ikke i tvivl om, at de er. Det er let og simpelt at bestille på deres hjemmeside, alt efter hvor du bor i Danmark. 

Selvom Sushi Mania er et relativt nyt koncept i Danmark, har de alligevel formået at åbne hele 22 restauranter i Danmark. Sushi Mania går meget op i at netop den sushi, du får, er leveret med stor omtanke. De sørger med stor omhyggelighed for, at sushiens rejse til dit bord kan ses tilbage på med god samvittighed. Dette er ikke kun godt for miljøet omkring sushi, men også for dig som forbruger og ikke mindst dine smagsløg. 

Hos Sushi Mania, kan du både komme ind fra gaden og købe en omgang sushi direkte fra disken, med deres pick’n’mix koncept, men også bestille det online på deres app eller på deres hjemmeside under samme koncept, som er lige til og let overskuelig. Det unikke ved dette koncept, er at du helt selv kan vælge hvilke lige præcis de stykker sushi du måtte ønske. Du behøver altså ikke at vælge mellem forskellige for-anrettede sushi menuer, her kan du vælge alt selv, endda også tilbehøret du ønsker at få med. 

Skulle du vælge at tage ned i restauranten, vil du blive mødt af en lækker lys restaurant, der emmer af lækker frisk fisk, og man bliver nærmest ført til Tokyos lysende gader – alt i alt et rigtig moderne take på en klassisk sushi take-away. Deres kokke, med mere end 20 års erfaring med at tilberede sushi, vil til hver en tid stå klar til at vise dig deres færdigheder i det håndværk, det er at tilberede det perfekte sushi. Så skulle din sushi variere fra det du bestilte, skal du ikke fortvivle, det er bare kreativiteten der har været på spil hos de dygtige kokke. 

Når det kommer til frisk fisk, skal der også stilles krav til produkterne, og det gør Sushi Mania til det fulde. Deres fisk er certificeret, kvalitetssikret og bæredygtigt. Alt det fisk der bliver brugt og solgt, er bæredygtigt mærket, bl.a. af Global Gap og Friend of the Sea. Dertil kommer Sushi Manias store kompetencer inde for at tilberede din sushi, som er fremstillet med omtanke og passion. Blandt deres fisk, vil du finde tun fra Ecuador, Rejer fra Vietnam, laks fra Norge og hamachi fra Australien, alt sammen mærket og godkendt af enten Global Gap eller Friends of the Sea. Dette sætter altså en standard for kvaliteten. 

Så har du en hang til sushi, kan Sushi Mania levere præcis det du leder efter, om det er til den hurtige sult, take-away eller en lækker sushi-date. Her vil du ikke gå galt i byen, selv ikke i Odense hvor sushibutikkerne trives i stor stil. 
Adresse

Jernbanegade 24A, 5000 Odense


Kontakt info

E-mail: odense@sushimania.dk
Telefon:  31 12 50 00


Åbningstider

Mandag: 15:00 - 20:00 
Tirsdag: 15:00 - 20:00 
Onsdag: 15:00 - 20:00 
Torsdag: 15:00 - 20:00 
Fredag: 11:00 - 20:00 
Lørdag: 11:00 - 20:00 
Søndag: 15:00 - 20:00 


Website

sushimania.dk