Submarine

Submarine


Hvis du skal have en lækker frokost med to go i Odense, så har vi det oplagte sted for dig at få netop dette: Submarine i Odense. Submarine tilbyder frisksmurte og sunde sandwich med valgfrit fyld. Hos Submarine kan du få de lækre, sunde og velsmagende amerikanske Sandwiches (Subs). Lyder dette som noget for dig? Så kan du med fordel tage et smut forbi Submarine, som er centralt placeret i Odense på adressen Kongensgade 45. 

Hos Submarine er du sikker på at få serveret friske sandwiches af god kvalitet og med god smag. Submarine bager selv deres brød, så de altid er friske uanset om du bestiller morgen eller aften. På denne måde er du sikret en sandwich som er frisk.

Har du ikke lyst til en sandwich med måske i stedet en lækker salat? Så kan du også få dette hos Submarine. De har et stort udvalg af både sandwiches og salater som du kan få lavet efter dine præferencer, så du kan få lavet din sandwich, som du netop ønsker. Her bygger du nemlig dine egen sandwich. Hvis du ønsker at se mere af udvalget hos Submarine, kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud her.

Submarine er en danskejet sandwich restaurant som har eksisteret i Odense siden april 1994, og de har derfor en lang historie i Odense med deres sandwich restauranter, hvor de har serveret lækre sandwiches til Odenseanere i årtier. De beskriver selv deres sandwiches som lækre, sunde og velsmagende amerikanske sandwiches, og derfor bliver de kaldet Subs. Hvad end du ønsker en god og sund omgang take away eller du ønsker at nyde maden i restauranten, er dette muligt

Som studerende er det særligt fordelagtigt at bestille mad hos Submarine, idet priserne er rimelige og kan derfor betegnes som SU venlige. Derudover får du hurtig kvalitetsmad til disse priser, hvilket helt sikkert er en win win.

Skal din mad gå hurtigt i dag, og ønsker du ikke selv at lave den eller måske du ønsker at få noget sundere take away end den traditionelle pizza? Så tag et besøg forbi Submarine i Odense, enten direkte i restauranten eller tjek hjemmesiden ud. Her har du nemlig også mulighed for at bestille maden, så du kan få den leveret. Nemt, lækkert og billigt - så bliver det vist ikke bedre!
Adresse

Kongensgade 45
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 91 77 99


Åbningstider

Mandag - søndag: 10.00 - 21.30


Website

Submarine's website