Storm Cykler


Vi er et familieejet firma, der gennem årtier har serviceret vores kunder med alt til 2-hjulere.

For os er livet ganske enkelt at sælge, smøre, skrue, stramme eller snakke om cykler og scootere.

Vi elsker dem. Ikke kun fordi vi er faguddannede og ved, hvad der adskiller en god cykel fra en knap så god. Men også fordi cyklen efter vores mening er et ideelt transportmiddel. Den giver et bedre helbred, forurener ikke og er altid klar til brug, hvis den bliver vedligeholdt ordentligt.

Et besøg hos os er forbundet med rådgivning og service. Som fagmænd vil vi vide noget om dine forventninger og behov, før vi tilbyder dig noget. Vi elsker nemlig vores cykler for højt til, at vi bare sælger dem til hvem som helst.

På baggrund af det du fortæller os, indkredser vi antallet af modeller og vælger dem ud, der passer bedst til din stil og dit kørselsbehov. Herefter finder vi i fællesskab den rigtige størrelse, indstiller styr og sadel og sikrer dig den bedst mulige kørestilling.Til sidst justerer vi gearene, spænder cyklen efter og tjekker, om den er forsynet med lovpligtigt sikkerhedsudstyr.

Vi står med andre ord inde for, at den cykel, du køber, får efterset eller repareret, er fuldt køreklar. Vores faglige stolthed og uforbeholdne kærlighed til cykler tillader ikke andet.

Vi ved, hvad cykler kræver af vedligeholdelse i det danske klima og ser det som vores opgave at holde dem køreklare uden at sprænge din privatøkonomi.

Du sparer penge i det lange løb, hvis du overholder de regelmæssige serviceeftersyn og sørger for at få cyklens mekaniske dele udskiftet eller justeret i takt med, at de slides. Lader du os efterse cyklen jævnligt, kan vi tage eventuelle reparationer i opløbet, smøre den og klargøre den til de skiftende årstider. Gammel kærlighed ruster som bekendt ikke.
Adresse

Kochsgade 51
5000 Odense C


Kontakt info

Tlf.: 66 12 79 51


E-mail: info@stormcykler.dk


Åbningstider

Mandag - fredag:  9.00-17.30

Lørdag: 9.00-12.00


Website

Storm Cykler's website


Storm Cykler