Soupstone Café - Takeaway

Soupstone Café - Takeaway


At koge suppe på en sten lyder meget simpelt, og det er det måske også, men det kræver lang tids forberedelse og mange grøntsager der skal snittes, så det er nok derfor at den eneste type suppe man oftest får er den fra frysedisken i supermarkedet. Men det har Stephen fra Soupstone Café lavet om på. Nu er det muligt at få suppe, som takeaway.

Soupstone Café ligger i Gråbrødrestræde og er en hyggelig lille café hvor du kan stikke hovedet ind, få en kop suppe og bestik til den og så er du hurtigt videre igen. Suppen kommer i en stor, høj styropor termokop, så du ikke spilder og der ikke er noget der skvulper over når du går med koppen. Desuden kan du få nogle solide supper der mætter i lang tid, så med mindre du er meget sulten, skal du nok ikke gå ekstralarge!

Du kan bestille din mad online her og få det bragt ud eller du kan ringe ned og bestille hvad du ønsker. Du kan også bare bestemme dig når du står i caféen, for det tager ikke længere tid at øse maden op, end du er om at bestemme dig. Hvis du er meget i tvivl om hvordan det smager kan du bede om en smagsprøve. Stephen, som ejer caféen er canadier og har taget de serviceprincipper med fra Canada, som man bruger derovre. Smagsprøver, venlig betjening og altid smilende er også det der giver lyst til at komme igen.

Du kan også bestille sandwiches og små hjemmelavede cookies, som passer godt til en kop kaffe.

Studenterguiden anbefaler at du kigger indenfor hos Soupstone Café og vælger en af de store kopper suppe eller ”ikke”supper, som også er på menuen. Selvom koppen måske ikke ser ud af noget særligt når du får den, så vil du helt sikkert blive mæt, da du får rigtig meget til prisen. Derudover er det også værd at tænke på at du både kan få supper med eller uden kylling og okse, så der er både noget til vegetaren og til kødspiserne.

Bestil din takeaway suppe her.


Studenterrabatter

 


 
Adresse

Store Gråbrødrestræde 11
5000 Odense C


Kontakt info

Tel: 28 51 09 28
E-mail: info@soupstonecafe.dk


Website

Soupstone Café - Takeaway's websiteSoupstone Café - Takeaway
Soupstone Café - Takeaway
Soupstone Café - Takeaway
Soupstone Café - Takeaway