Slikparadiset


Er du vild med bland selv slik, og kan du ikke få nok af det? Så har vi netop stedet dig til! Slikparadiset har, hvad de selv beskriver, byens bedste bland selv slik. De har et stort udvalg af slik til alle smagspræferencer, hvad end du er til surt eller sødt, vingummi eller lakrids eller hvis du er kæmpe chokoladeelsker - du kan finde det hele netop her! Du finder Slikparadiset i Odense beliggende i hjertet af byen på adressen Kongensgade 53. Derfor er det helt sikkert nemt at komme et smut forbi her og hente dit fredagsslik eller bland selv slik til andre anledninger.

Hos Slikparadiset er det ekstra fordelagtigt at købe dit slik, idet de har en studierabat. Her får du nemlig hele 10% på bland selv slik, som altså er en fordelagtig rabat at opnå (særligt hvis du har købt meget slik, er der mange penge at spare her).

På Instagram deler kunderne hos Slikparadiset jævnligt deres slikkøb fra butikken, som du kan se her. Det kan være, du har lyst til inspiration til dit eget køb, eller du måske blot har lyst til at se udvalget fra butikken.

Hvis du og dine studiekammerater trænger til et break fra jeres eksamenslæsning, kan I med fordel tage et smut forbi Slikparadiset, hvis I er ved at gå sukkerkolde. Her får I lækkert slik til gode priser med studierabat. Så bliver det vist ikke bedre. Med den centrale placering i hjertet af Odense er det også nemt at komme et smut forbi, hvis du i forvejen befinder dig tæt på byen.

Hvad end det er sammen med vennerne, kæresten eller med familien, så vil de alle helt sikkert blive glad for at blive overrasket med noget slik fra Slikparadiset. Det store udvalg gør det nemt at vælge netop det slik, der falder i deres smag.

Tag et smut forbi Slikparadiset og køb en masse slik med god samvittighed - du sparer trods alt penge som studerende med deres fordelagtige studierabat.
Adresse

Kongensgade 53
5000 Odense


Kontakt info

Email: mudii_boy@hotmail.com


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 22.00


Website

https://www.facebook.com/SlikparadisetOdenseC/