Sirup's Coffee Wine Bar


Ønsker du at besøge et sted i Odense centrum, hvor du kan få både kaffe og vin til gode priser som studerende? Så er Sirup’s kaffe- og vinbar helt sikkert noget for dig! På adressen Jernbanegade 6 i Odense centrum finder du denne lille café, hvor kvalitet, jordnærhed og hygge er i højsædet.

Som studerende er det helt klart også et sted, hvor man føler sig yderst velkommen i deres hyggelige og afslappende atmosfære. Caféen har både strømstik og usb stik ved flere af deres borde, hvor det er muligt at oplade din computer eller telefon, mens du arbejder. Derudover er der selvfølgelig også gratis wifi. Selvom stedet er et mindre og mere intimt sted, føler man sig ikke generede af de andre cafégæster ved de andre borde, og man kan derfor stadig sidde privat at arbejde her uden at blive forstyrret.

Kvaliteten er i højsædet her, og maden er økologisk inspireret, hvor cirka 85% af råvarerne er økologiske. Kaffen er ligeledes fairtrade og økologisk, hvilket gør smagen ekstra god, samtidig med at priserne helt klart er til at betale for studerende.

Stedet har et lækkert og indbydende lokale, og tilbyder drikkevare blandt andet i form af forskellige varme drikke, øl, cocktails såvel som forskellige vine. Priserne er helt klart studievenlige, og du kan få din kaffe billigere her end diverse tankstationer, da du kan få både filterkaffe, cartado, espresso, americano, the og varm kakao til blot 29 kroner. Ønsker du en bid mad med til, så caféen også forskelligt udvalg her, som du kan få til gode priser, og du kan samlet få et rigtigt lækkert måltid samt drikke til under 100 kroner. Hvis du i stedet har lyst til at drikke et godt glas vin, kan du få husets glas vin til blot 49 kroner.

Caféen har også en hyggelig og intim baggård, hvor det er muligt at sidde i fred og ro og være sig selv. Her findes der bordbensvarmere, som kun tænder af sig selv ved bevægelse, så er den grønne tankegang også tiltænkt.

Ønsker du at få en bid mad, men uden for store portioner og for mange kalorier, så er dette også tiltænkt her. Her er portionerne små og indeholder færre kalorier end andre sædvanlige caféretter, samtidig med du stadig bliver mæt. Deres forskellige former for toast smager fantastisk, og det er tydeligt at der er anvendt gode råvare såvel som en masse gode krydderier, som skal give smag til maden.

I caféen er det muligt at få bordservering alle åbne timer, så hvis du ønsker en bid mad, selv på de sene timer, så er dette muligt at få her. Selvom du måske sidder i den hyggelige baggård, vil personalet komme rundt og spørge om der er noget du mangler, så servicen er helt klart i top her. Tjek Sirups ud, hvis du ønsker en eksklusiv caféoplevelse, som man som studerende har råd til.
Adresse

Jernbanegade 6 st. th.
5000 Odense


Kontakt info

info@sirupsbar.dk


+ 45 20241408


 


Åbningstider

Man-tor - 8-24 
Fre-lør - 8-02 
Søn - Lukket


Website

sirupsbar.dk