Sirup's Coffee Wine Bar


Ønsker du at besøge et sted i Odense centrum, hvor du kan få både kaffe og vin til gode priser som studerende? Så er Sirup’s kaffe- og vinbar helt sikkert noget for dig! På adressen Jernbanegade 6 i Odense centrum finder du denne lille café, hvor kvalitet, jordnærhed og hygge er i højsædet. Her finder du en masse lækre drikkevare samt mindre måltider, som du kan stille sulten med.

Som studerende er det helt klart også et sted, hvor man føler sig yderst velkommen i deres hyggelige og afslappende atmosfære. Caféen har både strømstik og usb stik ved flere af deres borde, hvor det er muligt at oplade din computer eller telefon, mens du arbejder. Derudover er der selvfølgelig også gratis wifi. Selvom stedet er et mindre og mere intimt sted, føler man sig ikke generede af de andre cafégæster ved de andre borde, og man kan derfor stadig sidde privat at arbejde her uden at blive forstyrret.

Kvaliteten er i højsædet her, og maden er økologisk inspireret, hvor cirka 85% af råvarerne er økologiske. Kaffen er ligeledes fairtrade og økologisk, hvilket gør smagen ekstra god, samtidig med at priserne helt klart er til at betale for studerende.

Alle hverdage og lørdag åbner Sirup’s Coffee Wine Bar dørene op i caféen kl. 08 og om søndagen kl. 10. I denne cafe har du altså rig mulighed for at komme tidligt afsted og spise din morgenmad. Hver mandag til lørdag mellem kl. 08-11 samt søndag mellem kl. 10-15 er der ekstra fordelagtige priser på maden hos Sirups. Du kan nemlig her få blandt andet en avocado eller æggemad til blot 29 kroner, hvor normalprisen lyder på 49 kroner. Derudover kan du få en lille brunch til blot 49 kroner og en stor pris til 69 kroner, hvor normalprisen normalvis er 69 kroner for en lille er 69 kroner og for en stor er normalprisen 99 kroner.

Stedet har et lækkert og indbydende lokale. Caféen tilbyder drikkevare blandt andet i form af forskellige varme drikke, øl, cocktails såvel som forskellige vine. Priserne er helt klart studievenlige, og du kan få din kaffe billigere her end diverse tankstationer, da du kan få både filterkaffe, cartado, espresso, americano, the og varm kakao til mellem 29-39 kroner. Ønsker du en bid mad med til, så caféen også forskelligt udvalg her, som du kan få til gode priser, og du kan samlet få et rigtigt lækkert måltid samt drikke til under 100 kroner. Hvis du i stedet har lyst til at drikke et godt glas vin, kan du få husets vin til blot 49 kroner for et glas.

Caféen har også en hyggelig og intim baggård, hvor det er muligt at sidde i fred og ro og være sig selv. Her findes der bordbens-varmere, som kun tænder af sig selv ved bevægelse, så er den grønne tankegang også tiltænkt. Her er en yderst hyggelig og intim stemning, og du kan nemt sidde her til længe ud på aftenen og hygge dig med et glas vin eller andet, som du lige har lyst til. Hvis du har lyst til at sidde med én, du har kær, så kan du bestille et tapasbræt til to personer, som I kan sidde og hygge jer med i disse dejlige omgivelser.

Ønsker du at få en bid mad, men uden for store portioner og for mange kalorier, så er dette også tiltænkt her. Her er portionerne små og indeholder færre kalorier end andre sædvanlige caféretter, samtidig med du stadig bliver mæt. Deres forskellige former for toast smager fantastisk, og det er tydeligt at der er anvendt gode råvare såvel som en masse gode krydderier, som skal give smag til maden. Derudover er deres madder og brunchtallerken tiltænkt, at du får en mindre og billigere portion end du gør andre steder. Du kan eksempelvis få en ostemad til 29 kroner alle dage til blot 29 kroner, hvis du ønsker noget småt og nemt.

I caféen er det muligt at få bordservering alle åbne timer, så hvis du ønsker en bid mad, selv på de sene timer, så er dette muligt at få her. Selvom du måske sidder i den hyggelige baggård, vil personalet komme rundt og spørge om der er noget du mangler, så servicen er helt klart i top her. Tjek Sirups ud, hvis du ønsker en eksklusiv caféoplevelse, som man som studerende har råd til.
Adresse

Jernbanegade 6 st. th.
5000 Odense


Kontakt info

E-mail: info@sirupsbar.dk
Telefon: 20 24 14 08


 


Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 24.00
Fredag - lørdag: 08.00 - 02.00
Søndag: Lukket


 


Website

sirupsbar.dk