Seaweed


Seaweed er et spisested, der både fungerer som restaurant og take-away-sted, og som tilbyder Street Food Sushi på australsk manér. Stedet ligger centralt placeret i den hyggelige Brandts Passage nr. 36 i Odense centrum. Hos Seaweed går høj kvalitet og god service hånd i hånd, og det australske twist gør stedet til noget ganske særligt.

Seaweed adskiller sig fra de mange andre sushisteder i byen, fordi de tilbyder et alternativ til den østerlandske sushi, der kun er et par centimeter højt, og som typisk spises med pinde. Seaweeds sushi er lavet efter den australske metode, hvor sushien laves som en form for stor håndholdt wrap – altså en lang rulle, der ikke er skåret ud i små stykker. Sushirullen spises som en wrap typisk gør, og på den måde er denne delikatesse nem og hurtig at spise på farten. Seaweeds velsmagende Street Food Sushi er dermed et sundt alternativ til traditionel fastfood.

Seaweed er en restaurant, der går højt op i gode råvarer af høj kvalitet, og restauranten tilbyder et hav af forskellige smagsnuancer inden for sushiens verden. Er du ikke til fisk, sælger Seaweed tilmed ruller med forskellige typer af marineret kylling og tempura-rejer. Du vil altså bestemt kunne finde en rulle hos Seaweed, der falder i din smag! Seaweed tilbyder ydermere fordelagtige priser, der er til at betale for studerende. Bedre bliver det næsten ikke. En rulle hos Seaweed koster kun 35 kr., og du kan tilkøbe forskellige dips og ekstra tilbehør for blot 10 kr. Så selvom sushi ofte er en dyr spise, bliver du ikke ruineret af at spise hos Seaweed.

Seaweed åbnede d. 1. august 2016 og har siden da været manges fortrukne sushisted i byen. Seaweed er yderst populært blandt odenseanerne, og deres Facebook-side bugner af positive anmeldelser. Seaweed sætter både kvalitet og god service højt, og det mærker man tydeligt, når man besøger restauranten. Personalet er altid behjælpelige med vejledning og gode råd, og selvom du ikke kender meget til sushiens verden, skal I i fællesskab nok finde frem til den rulle, der passer bedst til dig og dine smagsløg.

Restaurantens industrielle rammer tilføjer stedet australsk autenticitet, og selvom Seaweed tilbyder en række siddepladser, vælger mange at tage maden med sig. Sushirullerne er så nemme at håndtere, og de er perfekte at gå og spise af, imens man klarer shoppingen eller sidder med vennerne nede i Munke Mose. Sushi wraps fra Seaweed fungerer altså perfekt som take-away.
Du kan se hele deres menu og desuden bestille maden direkte på Seaweeds hjemmeside, og du er altid garanteret, at sushirullerne er frisklavede.

Seaweed er en del af miljøet omkring byens kulturelle mekka Brandts Klædefabrik, hvor der ofte foregår et hav af spændende kulturelle tilbud. I dette område finder du et spændende kulturelt miljø med museer, biografer, specialbutikker, restauranter og arrangementer hele året rundt. Besøger du Seaweed, kan du med fordel efterfølgende gå på opdagelse i de mange hyggelige specialbutikker i området eller besøge en af de spændende udstillinger på Brandts, der er et nærliggende museum for kunst og visuel kultur.
Kontakt info

Email: order@seaweed2go.dk
Telefon: 34 12 30 30


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - lørdag: 11.30 - 19.00
Søndag: Lukket


Website

Seaweed's website