Salon Søndergade


Ønsker du at besøge en flot indrettet frisørsalon centralt beliggende i Odense centrum med et kompetent team, som står klar til at give dig enten en klipning eller få frisket din frisure op med en omgang farve? Så skal du besøge Salon Søndergade på adressen Søndergade 5B.

Ejeren af salonen er René Ingildsen, som har arbejdet som frisør i mere end 15 år. Salonen åbnede d. 1. marts 2019, hvor ejeren overtog det gamle Frisørhuset og ændrede salonens navn til Salon Søndergade. Dog har ejeren valgt at beholde nogle af tingene fra den gamle frisør, dette er blandt andet deres VIP-koncept. Dette VIP-koncept går ud på, at mænd kan  betale 3100 kroner om året og blive klippet så tit som de vil, eller et halvt år for 1650 kroner.

Salonen er hyggeligt og stilfuldt indrettet, og du mærker straks, at du er kommet ind i en yderst professionel salon. Salonen er hele 130 kvadratmeter og har tolv pladser. Du har i salonerne mulighed for at holde dig ajour med den nyeste mode i de mange forskellige blade, og de dygtige frisører vejleder gerne i de nyeste trends og teknikker.

I Salon Søndergade har de byens bedste team, som sørger for at altid være opdateret på de nyeste trends indenfor frisørverdenen, hvad end dette drejer sig om klip, farve eller opsætning. Der bliver altid sat nok tid af til dig, så du er sikker på at få det bedste resultat, så du kan forlade salonen med et smil på læberne og lækkert hår. Frisørerne her er stolte af deres håndværk, og går altid det ekstra stykke det kræver, for at du som kunde opnår det bedste resultat. Her i salonen sørger de for at forene din personlige stil med deres kompetente rådgivning om de nyeste trends, så du derved får en frisure der falder i din smag samt har de nyeste trends in mente. Salonens team har engageret såvel som dygtige frisører, som alle har sans for kvalitet, specielt når det gælder netop din frisure. I salonen tør de derfor godt garantere, at du her får et godt resultat når du træder ud af stolen, da der hverken er gået på kompromis med de anvendte produkter, tiden eller håndværket.

Der tages hensyn til alle, og René ønsker, at restauranten skal blive hele familiens frisør. Derfor skal der både være plads til børn, kvinder, mænd samt pensionister. Børnene er der taget særlig hensyn til, idet der er iPads i frisøren, som de kan sidde og lege med og fjerne deres opmærksomhed, hvis de ikke er tilpasse med at sidde i frisørstolen. Servicen her er i top, og du som kunde er altid i centrum. Under din behandling bliver du også tilbudt en kop kaffe til den søde tand, hvis det er noget, du ønsker.

Som studerende får du 15% studierabat, hvilket gør det oplagt for dig som studerende at tage et smut forbi Salon Søndergade, hvor du kan få dig en frisk og ny frisure. Så befinder du dig i hjertet af Odense, og ønsker en lækker ny frisure i en lækker ny salon, så står de klar hos Salon Søndergade til at tage imod dig!


Studenterrabatter

Du får 15% som studerende.
Adresse

Søndergade 5B, 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 26 35 95 75


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 9-17.30 
Onsdag: 9-17.30 
Torsdag kl. 9-19
Fredag kl. 9-17.30 
Lørdag kl. 9-13
Søndag: lukket


Website

salonsoendergade.dkSalon Søndergade
Salon Søndergade
Salon Søndergade