Salon Merci


Leder du efter en ny frisør i Odense? Så kan det være, at Salon Merci er stedet, hvor du skal aflægge dit næste frisørbesøg. Det er vigtigt, at du føler dig tryg hos din frisør, og det kan du hos Salon Merci i Odense. Her vil de søde frisører i salonen stå klar til at give dig en dejlig frisøroplevelse. Helt konkret finder du frisørsalonen på Søndergade 20 i centrum af Odense.

På Søndergade 20 står Heidi og Lena klar at give dit hår den pleje, det har brug for. Det er meget individuelt, hvad den enkelte kunde ønsker, hvorfor frisørerne hos Salon Merci går meget op i en god dialog med deres kunder. Begge frisører i salonen har rigtig mange års erfaring i frisørbranchen, hvorfor de har en god indsigt i, hvad forskelligt hår har brug for af pleje, så du får lige præcis den frisure, du drømmer om.

Hos Salon Merci er du bestemt i trygge hænder, og frisørerne i salonen har både meget erfaring med herre og kvinder. Det eneste du skal tænke på, er at læne dig tilbage og slappe af under din behandling. Derudover sørger Heidi og Lena jævnligt for at holde sig opdateret med nye trends, teknikker og tendenser, hvilket i sidste ende kun er en fordel for dig! Du møder nemlig frisører, der brænder for deres arbejde.

Som studerende er det ikke altid, at der er plads i budgettet til det helt store frisørbesøg, så det kan bestemt være et stort plus, hvis priserne i en frisørsalon er studievenlige. Når det kommer til priserne hos Salon Merci, kan de fleste studerende være med. Her kan du nemlig få 15 % studierabat ved klip ved forevisning at et gyldigt studiekort. Det er i høj grad en bonus, som de fleste studerende vil blive glade for. 

Alt i alt kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på Salon Merci, hvis du er på jagt efter en god og studievenlig frisør i HC Andersens by! Her er der søde frisører med meget erfaring og en hyggelig atmosfære i salonen, der skaber de gode rammer for et godt frisørbesøg. Synes du salonen, lyder som noget for dig, så kan du læse mere om Salon Merci og mulige behandlinger på frisørsalonens egen hjemmeside.


Studenterrabatter

15 % studierabat på klip!
Adresse

Søndergade 20, 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 13 57 47
E-mail: salonmerci2019@outlook.dk


Website

Salon Merci's website