Salon Lottrups Gård

Salon Lottrups Gård


Salon Lottrups Gård er lokaliseret, som navnet antyder, i en købmandsgård fra 1700-tallet. Beliggenheden skaber de helt ideelle rammer for en fuldendt frisøroplevelse. Salonen ligger desuden midt i centrum, lige ved krydset mellem Kongensgade og Vestergade, hvilket giver deres kunder gode parkeringsmuligheder.

Salonen er betjent af tre meget dygtige og kompetente frisører; Alice, Louise og Maria. Alle tre har hver især været på en masse forskellige kurser for at dygtiggøre deres i forvejen store viden og erfaring på området. Dette er både nationale og internationale kurser, så de er helt sikkert opdateret på de nyeste tendenser og mode på omårdet.   

De vigtigste faktorer for en god frisøroplevelse er varme, tryghed, luksus, velvære og god stemning. Disse egenskaber lever Salon Lottrups Gård fuldt op til. Den betjening og service, som du modtager, vil du opleve som tryg og varm. Behandlingen du får, er indbegrebet af luksus og velvære. Frisørernes trygge og blide hænder sørger for at give dit hår en behandling, der sikrer blødhed og elegance. Salonens indretning kombinerer de danske ældre generationers hygge, såvel som modernitet, hvilket er med til at få salonen til at udstråle ro og balance. Hos Salon Lottrups Gård vil du helt sikkert føle dig hjemme!

Det er tydeligt, at det er dig der er i fokus. De dygtige frisører tager en snak med dig om dine ønsker og hvad der er godt for dit hår. Herefter finder i sammen den perfekte frisure til dig og dit hår. Det øjeblik du træder ind hos Salon Lottrups Gård mærker du den afslappede stemning, langt væk fra hverdagens stress og jag. Alle hverdagens bekymringer forsvinder når du sidder i frisørstolen. Pejsen tændes op, du får en friskbrygget kop dampende varm kaffe lige efter din smag, hvortil der serveres diverse lækkerier. I baggrunden er der afslappende og dæmpet musik, som skal være med til at fuldende din oplevelse.

Salon Lottrups Gård er en salon udover det sædvanlige, der giver dig de mest afslappende rammer og med en fantastisk service det bedste afsæt for en god oplevelse.
Salonen gør kun brug af de bedste produkter, der kan findes på markedet, så du altid er sikret den højeste kvalitet. Det er vigtigt for dem, at du går derfra med en flot frisure og ikke mindst en god og uforglemmelig oplevelse, der gør at du vil komme igen. Et besøg hos Salon Lottrups Gård er et besøg, du sent vil glemme og derfor vil du snart ligge din vej forbi igen.

Men det er ikke nok for Salonen blot at yde en god service og give en afslappende oplevelse for dig en gang i mellem. Derfor arrangerer de også en del arrangementer, hvor du kan komme og blive forkælet. Dette kan være i form af en spa aften, hvor du får en hårvask, hovedbunds- og håndmassage, samt en masse lækkerier til ganen. På den måde har du endnu en undskyldning for at besøge Salon Lottrups Gård og få endnu flere afslappende oplevelser i de søde medarbejderes selskab.  

Book tid nu - og få den fuldendte frisøroplevelse
Adresse

Lottrups Gård 5 5000, Odense C


Kontakt info

E-mail: alice@lottrupsgaard.dk
Tlf.: 6220 2088


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9:00-19:30
Onsdag: 9:00-17:00
Torsdag: 9:00-17:30
Fredag: 9:00-16:00
Lørdag: 9:00-13:00


Website

Salon Lottrups Gård's websiteSalon Lottrups Gård
Salon Lottrups Gård
Salon Lottrups Gård
Salon Lottrups Gård