Salon Klippetræet

Salon Klippetræet


Frisørsalon Klippetræet, der ligger i Vindegade og har ligget der i de sidste 20 år, er en velkendt og anerkendt frisør i Odense.

I dag består den af tre engagerede frisører, der står klar til at gøre alt hvad de kan for at du føler dig godt tilpas i salonen. Dig og dit hår kommer i første række, og fokusset på dig er meget tydelig. Det er vigtigt, at du har det godt og kommer derfra med en god oplevelse.  

I tilknytning til frisørsalonen er der endvidere en Herre barbersalon, hvor man kan komme ind uden tidsbestilling. Her sætter man sig ganske enkelt i kø, og venter på at der er tid til behandling. Mens du venter på at det bliver din tur, kan du nyde en kold øl, med lidt lækkert til.

Frisørerne hos Salon Klippetræet har altid haft et godt rygte blandt de fleste kunder, og er derfor et sikkert valg når frisuren skal fornyes. – Her bestræber de sig nemlig altid på at give deres kunder den bedste frisør oplevelse – som er så god, at du helt sikkert kommer igen! udover at sørge for, at give dig den bedste behandling, er forkælelsen af dig og dit hår også i højsædet. Frisørerne i salonen har styr på de nyeste trends og tendenser indenfor hårmoden, og ved hvilke frisure, der passer til dig og dit hår.

Hos Klippetræet har de tre målsætninger:

- At du som kunde får den bedste frisørbehandling du nogensinde har fået.

- At de altid tager deres håndværk alvorligt og yder deres bedste for deres kunder.

- At de skaber en masse loyale kunder der ønsker at anbefale stedet til andre, fordi de har haft en fantastisk oplevelse her!

Endelig er priserne særdeles studentervenlige hvor prisniveauet er til at betale uden at du går på kompromis med kvaliteten. Salonen mener selv, at en tur til frisøren ikke skal være en dyr fornøjelse, men derimod en prisvenlig, men kvalitetsbevidst behandling. Her er priserne på de mest populære behandling hos Salon Klippetræet:

Dameklip - 345 kr.

Herreklip - 260 kr.

Farve af håret – varierende, alt efter dit hårs længde og om det er en helfarve eller reflekser.

Du har mulighed for at booke en tid på Klippetræets website, men du kan også ringe til dem og bestille en tid. Derudover kan du besøge deres website, hvor du her kan se åbningstider, priser og bare få mere information omkring salonen.  
Adresse

Vindegade 79
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6591 0171


Åbningstider

Mandag - onsdag:    8.30-17.30
torsdag -fredag:      8.30-18.00
Lørdag:                  8.00-14.00


Website

Salon Klippetræet's website


Salon Klippetræet