Ryan´s of Odense

Ryan´s of Odense


Ryan’s of Odense, er en irsk Pub Odense. Nok nærmere kendt som den irske pub, Ryans, som den hedder i folkemunde. Man er ikke i tvivl om tilhørsforholdet, der står både irske øl på menuen og der bliver spillet irsk musik ud af højtalerne. Der er ofte live folkemusik, dette forekommer nemlig både torsdag, fredag og lørdag som selvfølgelig er i samme stil som den originale irske musik. Dette giver en fantastisk stemning og humøret er i top.  

Ryans of Odense har alle dage været et tilløbsstykke for unge mennesker og studerende i Odense. At Ryans er en irsk pub, er man på ingen måde i tvivl om. Udover den irske øl og de irske sange, er der til at starte med engelsk-talende. Men ikke nok med det, så er indretningen også helt i den irske ånd. Der er gamle træborde og mulighed for at nyde en iskold Guniess med alle de fantastiske mennsker, man altid møder på Ryans. Stedet har altså sin helt egen unikke charme og man føler sig henvist til det irske grønne grønklædte land. Målgruppen på Ryans er alle, primært folk der kan lide øl. Der er selvfølgelig også andre muligheder for kolde drikkevarer på menukortet, men oplevelsen bliver lige lidt mere autentisk, hvis du er vild med øl. Den gode stemning får du uanset hvad du drikker og alle er velkomne. De udtaler selv (på engelsk selvfølgelig, det er jo en irsk pub) ”Everyone’s welcome at Ryans of Odense so stop by and experience the traditional Irish pub atmosphere!” 

Lige som i Irland, er der mulighed for at se alle former for sport på pubben, samtidig med at du drikker din velfortjente øl. Hvis du ikke er så meget til øl, har de også et pænt udvalg af whisky, som du kan forkæle ganen med i stedet. Der er noget for en hver smag. Vi ses på Ryans! Cheers mate. 
Adresse

Fisketorvet 12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 91 53 00


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 11:00 - 02:00

Torsdag: 11:00 - 03:00

Fredag - Søndag: 11:00 - 05:00Ryan´s of Odense