Restaurant VÅR


Restaurant Vår ligger på den hyggelige adresse Vintapperstræde 10, og er en af Odenses absolutte gourmetrestauranter. Vårs ejer og odenseaner Jacob Burmølle-Jensen kalder Vår for ”en lille og intim restaurant”, og fokuserer på aftensmad i restaurantens fire ugentlige åbningsdage. Vårs vision er gourmetmad, der fokuserer på bæredygtighed og de enkelte råvarer. Stemningen i restauranten er hyggelig og intim, og der er fokus på bæredygtig mad af en yderst høj kvalitet.

På menukortet er der kvalitetsfisk som strandkrabbe, kammusling, hvid fisk og torsk, som kommer fra leverandører, som har bæredygtighed som mærkesag. Derudover er der forskelligt grønt som rødbeder, gulerødder, kartofler, ramsløg, fennikel og løvstikke blandt meget andet. Også disse grøntsager og Vårs kød kommer fra lokale gårde på Fyn, der er dyrket enten biodynamisk eller økologisk. Generelt kan man sige at Restaurant Vår har fokus på det nordiske køkken, hvor hver råvare er håndvalgt, hvilket sikrer en altoverskyggende kvalitet af maden og de mange retter og dets sammensætninger.

Hos Restaurant Vår får du derfor nordisk mad af gourmetkvalitet i intime rammer, mens du kan nyde fantastisk Vårs omhyggeligt udvalgte naturvine. Du kan på Vår kun spise aftenmenu, og deres retter ligger fast på enten 5 retter pr. næse eller hele 10 små og eksklusive retter. Derfor skal du spise på Vår for en unik oplevelse, du ikke får mange steder i Odense.  Konceptet hos restaurant Vår er simpelt, men samtidig er der langt en masse kvalitet og timer i tilberedningen af de mange små retter. De er derfor nøje udvalgte, hvor der fokuseres på de enkelte råvarer, hvor de kommer fra og deres bæredygtighed.

Ejeren Jacob Burmølle-Jensen har en lang baggrund med høj faglighed bag sig, og har bl.a. været køkkenchef på restaurant Naert i København. Siden har Jacob Burmølle-Jensen valgt at slå sig ned i sin hjemby Odense, fordi han føler, at Odense har været igennem en kæmpe forvandling og nu giver ham en følelse af at være en storby. Derfor fik ejeren lyst til at satse på at åbne en restaurant i Odense, fordi tiden nu var moden.

Priserne hos Restaurant Vår ligger i den højere ende, idet det er en gourmetrestaurant. På Vår kan du få 5 retter for 550 kr. og 10 retter for en pris på 850 kr. For de penge sikrer du dig en bæredygtig madoplevelse af høj kvalitet.

Ønsker du at spise på restaurant Vår er det en rigtig god idé at bestille bord. Vår promoverer nemlig sig selv på deres små og intime rammer, og derfor er der kun 20 spisepladser i restauranten for at holde den intime stemning og det eksklusive niveau.

Desuden var der i 2018 og 2019 snak og spekulationer om Michelin-guiden ville komme forbi restaurant Vår i Odense, men denne gang (2019) må de lade vente på sig. Niveauet er der altså, og det kunne sagtens blive en realitet i de kommende år. Derudover er restaurant Vår blevet kåret som en af de absolut bedst anmeldte restauranter i Odense, og kaldes bl.a. for Odenses ”toprestaurant”.




Adresse

Vintapperstræde 10, 5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: info@vaar.dk
Telefon: 26 49 26 44


 


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 18.00-21.30
Torsdag: 18.00-21.30
Fredag: 18.00-21.30
Lørdag: 18.00-21.30
Søndag: Lukket


Website

vaar.dk