Pizza Venedig

Pizza Venedig


Hos Pizza Venedig i Odense S får du autentiske italienske pizzaer med tynd bund, de fås i den alminelige størrelse, men er selskabet lidt større, fås de også i familie udgaven, og den helt store XXL, så der er mad til mange mennesker. Derudover byder menukortet på lækre amerikanske deep pan pizzaer, hjemmelavede burgere, sprøde nachos og et stort udvalg af grillretter.

Pizza Venedig ligger på Odensevej 18, på det hyggelige lille butikstorv, få minutters gang fra Hjallese Station. Her bliver du mødt af et forberedt og smilende personale, som stolt fremviser deres flotte elitesmiley. De ved at glade kunder er alfa omega, og gør meget ud af at give kunderne en god oplevelse, som også afspejler sig i deres flotte anmeldelser på Hungry.dk, hvor de glade kunder melder om hurtig levering og lækker mad.

Menukortet er stort og spændende, du kan få alt lige fra bagte kartofler med fyld, til friske salater, og de hjemmelavede burgere er bestemt også værd at prøve. Blandt de mest populære retter finder man pizzaen La Rosa med skinke, oksekød, løg og bacon samt den ½ grillkylling med sprøde pommes frites, agurkesalat, remoulade og salat. Der er også fine børneretter, så her er noget for hele familien.

Pizza Venedig bringer gerne maden ud, men ønsker man at afhente, er der parkering lige foran restauranten på Odensevej 18, Odense S. Hos hyggelige Pizza Palace Odense i Sanderum, får du ikke bare appetitlige pizzaer, men også lækre pastaretter med brød, saftige hjemmelavede burgere, skinkeschnitzel med smagfuldt tilbehør, frisklavede durum og pitabrød, og en lang række lækre grillretter.
Adresse

Odensevej 18


Åbningstider

Mandag: 15:00 - 21:45
Tirsdag: 15:00 - 21:45
Onsdag: 15:00 - 21:45
Torsdag: 15:00 - 21:45
Fredag: 14:00 - 21:45
Lørdag: 14:00 - 21:45
Søndag: 14:00 - 21:45


Website

Pizza Venedig's website