Pizza Pronto


Hos Pizza Pronto kan du nyde en smagfuld pizza, lasagne eller en fyldig chili con carne, når sulten melder sig, og du ikke lige orker at stå for aftensmaden. Det er desuden det perfekte sted for den studerende, at få en snasket pizza eller nachos med smeltet ost til pleje af tømmermænd, da priserne er til at overkomme.

 

Du kan bestille Italiensk og Amerikansk mad hos Pizza Pronto. Menuen består af bl.a. af Pastaretter, Burgers, Indbagte pizzaer, Børneretter, Pitabrød og meget mere.

Priserne er fra 60kr. for almindelige pizzaer, 74kr. for mellemstore pizzaer, 140kr. for en familiepizza, og 230kr. for en kæmpe pizza. Der er mulighed for at få en lækker vegetarpizza, hvis man ikke ønsker kød på sin pizza. Vegetarpizzaen hedder Funghi Vegetar, og har tomat, ost, champignon, løg, majs, ananas, artiskok og grøn peber på. Du er derved sikret en masse forskellige ingredienser på din pizza, som giver en fyldig smagsoplevelse.

Pastaretterne omfatter den klassiske lasagne, spaghetti bolognese, pastaretten med det mere eksotiske sakarietti med kylling eller skinke, og mange andre delikate pastaretter.

Man kan få pitabrød med henholdsvis tun, kebab, skinke, rejer, falafel eller kylling og bacon.

Der serveres desuden a la carte, hvor man blandt andet kan få nachos, chili con carne, burritos, calamaris, tzatziki med brød, og meget andet lækkert.  Du skal derved ikke være bange for, at der mangler noget, når du køber mad hos Pizza Pronto.

Det mest solgte hos Pizza Pronto er pizzaer, som f.eks. Romagnola, Skt. Klemens, Salat Kebab Pizza, men også kebabrullen er populær hos Pizza Prontos kunder.

Derudover kan man købe drikkevarer i form af sodavand, vand og vin til sine madretter, så man kan slukke tørsten under og efter et solidt måltid mad.
Adresse

Odensevej 31
5260 Odense


Kontakt info

Telefon: 66 13 20 87


Website

Pizza Pronto's website