Pizza Flavia & Grill

Pizza Flavia & Grill


Leder du efter nem og lækker mad i Næsby, så kig forbi Pizza Flavia & Grill. Her får du sprøde pizzaer med smagfuldt fyld, skønne durumruller og pitabrød, friske salater, gode pastaretter og et stort udvalg af hjemmelavede burgere og grillretter, fx nuggets, fiskefilet og kebabmix.

Du finder Pizza Flavia & Grill på Næsbyvej 78, 5270 Odense N, lige i krydset ved Næsbyhovedvej og Næsbyvej, ved Næsbypubben og Næsby Rens. Det venlige personale ved at glade kunder kommer igen, og de sætter en stor ære i at lave mad af høj kvalitet og altid yde den bedste service. Det ses da også både ved deres elitesmiley, og de glimrende udtalelser fra kunderne.

Hos Pizza Flavia finder du en lang række af lækre take-away retter. Her finder du den helt almindelige klassiske pizza, Deep Pans, lækre durum og pitabrød, friske pastaretter, hjemmelavede burgere, grillretter og meget mere! Personalet er altid glade og imødekommende, og som besøgende i butikken går du altid derfra med et smil på læben efter en god service.

Pizza Flavia bruger kun de bedste og friskeste råvarer og det er din garanti for en altid fantastisk smagsoplevelse.

Menukortet indeholder lækre pizzaer, som fås både med almindelig bund, deep pan eller åben indbagt, i almindelig størrelse eller som familiepizza. Der er mange delikate pastaretter at vælge imellem, hvis ikke lysten lige er til pizza, og de hjemmelavede burgere er bestemt også værd at prøve. Blandt kundernes favoritter, finder man fx pizzaen parma adi salat med mozzarella, parmaskinke, tomatskiver, salat og parmesan i flager til 69 kr.

Hvis du ønsker at afhente maden, er der parkering ude foran restauranten, og hvis du føler dig lidt doven eller sidder du hjemme midt i en god film, kommer de hurtige bude gerne lige til døren. Pizza Flavia & Grill har åbnet mandag til fredag kl 15-22 og lørdag og søndag kl 13-22, så her er både mulighed for frokost og aftensmad.

Nu har du mulighed for at spare 20%. Klik her og se nærmere.

Herunder finder du et lille udsnit af de mange populære retter - du kan samtidig nemt og enkelt bestille din mad.
Adresse

Næsbyvej 78
5270 Odense N


Kontakt info

Telefon: 66 18 40 10
E-mail: kadirunsal@yahoo.dk


Åbningstider

 


Website

Pizza Flavia & Grill's website