Petit Coiffure

Petit Coiffure


Petit Coiffure er ejet af Mona Kristensen, og er en lille intim men professionel salon, der ligger på hjørnet af Absalonsgade og Allégade i Odense.

Salonen lægger vægt på, at der skal være en rolig samt behagelig atmosfære. Der vil altid være fokus på ro og velvære, så hvis du har en travl hverdag, vil du hos Petit Coiffure kunne slappe af i professionelle omgivelser.
Petit Coiffure følger de nye mode tendenser, men det vigtigste for dem er, at du får den rette individuelle rådgivning inden for pleje og hårstil. Deres udgangspunkt er altid, at det er dine behov og ønsker, der bliver opfyldt, som vil blive blandet med de nye trends. Hos salonen kan du være sikker på, at du går derfra med et resultat, du ikke vil fortryde, da de tager sig god tid til at opfylde dine ønsker. Kvaliteten er derfor i top hos dem, da de ved, at et godt resultat kræver tid.

Produkterne i salonen er nøje udvalgt, og de har de bedste og ikke mindst nogle af eksklusiveste produkter. Du kan derfor være sikker på, at det er de bedste produkter, som vil blive brugt til dit hår. 

Petit Coiffure er specialister indenfor ekstensions, og de bruger Tape on/off systemet, som er den mest skånsomme metode i dit hår, da det ikke trækker eller ødelægger din hovedbund. Du vil blive vejledt til hvilken farve samt længde, du skal have.

Hos Petit Coiffure har de stor erfaring med håropsætning til alle lejligheder samt at lægge makeup. Står du og skal giftes vil de helt sikkert kunne hjælpe dig, da de har mange års erfaring inden for dette. Har du selv ideer til, hvordan det skal se ud, kan du medbringe fotos, og ellers vil deres kompetente frisører altid kunne vejlede dig.

Bestiller du en dame- eller herreklip er det altid inklusiv vask, og du vil derfor altid få den bedste pleje.

Mangler du inspiration til dit hår, eller har du nogle spørgsmål omkring, hvilke produkter du skal anvende, har du altid mulighed for at kontakte dem, da de altid vil imødegå dine behov.
Ved Petit Coiffure vil du med garanti gå defra med et professionelt resultat, der passer til dig og dine ønsker.
Adresse

Absalonsgade 25, 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 68 35 60


E-mail: salon@petit-coiffure.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9:00 - 17:00
Onsdag: 9:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 9:00 - 17:00
Lørdag: 9:00 - 13:00


Website

Petit Coiffure's website