Peters Køreskole

Peters Køreskole


Tag dit kørekort hurtigt og billigt hos Peters Køreskole, hvor kvalitet og seriøs undervisning er konceptet!

Peters køreskole i Odense har det der skal til for at få dig sikkert og billigt frem til et kørekort. Som et af Danmarks hurtigste med et skræddersyet kørekort er du i sikre hænder, når du vælger at tage dit kørekort hos Peters Køreskole.

Køreskolen

Peters Køreskole ligger på Palnatokesvej 9, 5000 Odense C (se på Google Gadevisning), og er en af de ældste nuværende køreskoler i Odense. Peters Køreskole stræber efter en personlig og lærerig undervisning både i teoritimerne og køretimerne. Det også skal være sjovt at være en køreskoleelev. Peters Køreskole lægger stor vægt på seriøs, sjov og humoristisk undervisning, og sammenholdet i køreskolen er stort.

Kørekort på 14 dage

Hos Peters Køreskole er det muligt at tage kørekort på blot 14 undervisningsdage og er dermed et af landets hurtigste køreskoler. Undervisningen er meget koncentreret og klargører dig på kort tid til de afgørende prøver hos Politiet. Med Luxus kørekort betaler du for 14 undervisningsdage + 2.000 kr, så er du tilgengæld klar til din teoriprøve på kun 10 arbejdsdage og kan tage din køreprøve efter 14 arbejdsdage. Så vil du undgå at vente i mange måneder på at få dit kørekort, så skal du vælge Peters Køreskole og komme hurtigt i gang med at bruge dit nye kørekort!

Normal undervisning...kun 10.300 kr. Luxus Turbo...kun 2.000 kr. Lægeattest...ca. 3-400 kr. Førstehjælpskursus...ca. 430 kr. Gebyr til Politi...ca. 580 kr.

SAMLET...................................kun kr. 13.600 kr.

Kontakt

Peters Køreskole står gerne til rådighed for yderligere information hvis du skulle have brug for det på følgende:

Telefon: 40 45 33 60 peter@peterfoss.dk
Kørekort i en fart – kontakt Peters køreskole – det er da klart…Adresse

Palnatokesvej 9
5000 Odense C.


Kontakt info

Telefon: 40 45 33 60 Send e-mail


Website

Peters Website


Peters Køreskole
Peters Køreskole