Paradis Is - Odense


Når sommeren og foråret er over os, og man har aller mest lyst til at bruge sin tid udenfor, er det rart at have noget at køle sig ned på. Og selv når det er koldt udenfor, kan sukkertrangen ofte være slem, og man derfor har lyst til noget lækkert. Hvis dette lyder som noget, du kan nikke genkendende til, kan du med fordel besøge Paradis Is, som har åbent året rundt. Hos Paradis Is lever og ånder de for at give dig en fantastisk is-oplevelse, som har hele 50 butikker landet rundt. Dette kan du opleve i Odense på adressen Mageløs 1.

Paradis Is åbnede deres første butik i Århus i år 2000, og sidenhen er der kommet butikker landet rundt. Inspirationen til butikken kom fra de italienske gelateriaer i rom, hvor i særdeleshed atmosfære, kvalitet og is-glæde er vigtige egenskaber. Grundlæggerne af Paradis Is er Jørgen Bjerre og Thor Thorøe.

Kvaliteten er i højsædet hos Paradis Is, og her er det kun det bedste, der er godt nok. Dette resulterer i, at de rejser langt, for at gøre sig umage til at finde de bedste råvarer til deres is. Isen er altid frisklavet lavet af deres is mestre om morgenen, så du kan få serveret frisk og lækkert is i løbet af dagen. Kun til deres frugtis anvendes frisk og lokal frugt, hvilket resulterer i at smagen er så fuld af autentisk frugt som muligt. Deres yderligere råvarer, som eksempelvis kakao, vælges med omhu frundt omkring i verdenen, så smagen og kvaliteten ligeledes er i top, eksempelvis fås deres kakao fra Den Dominikanske Republik eller Bourbon vanilje fra Madagaskar. En fællesnævner for alle ingredienser og råvarer er, at de er i top. Ydermere prøver de hos Paradis Is at sørge for, at en masse af deres råvarer er økologiske, hvilket blandt andet indebærer deres mælk, fløde og rørsukker.

Hvad end du er til de klassiske flødeis, vegansk is eller noget helt tredje, så findes der noget, som falder netop i din smag. Her laves der sorbeter og is på økologisk havredrik, så diverse allergier er tiltænkt i deres opskrifter. Derfor kan alle finde en is, som falder netop i deres smag, når de vælger at besøge Paradis Is. De varierer ofte i smagsvarianter, så du kan smage lidt af hvert. Eksempler på disse er blandt andet romkugle-smag, kanelsnegle, brunsviger og meget, meget mere. 

Lyder dette som noget for dig, så tjek eventuelt deres website ud, for at se, om der ikke er en Paradis Is i nærheden af dig.
Adresse

Mageløs 1
5000 Odense C


Kontakt info

Email: odense@paradis-is.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden.


Website

https://paradis-is.dk/