Olsens Trafikskole

Olsens Trafikskole


Olsens Trafikskole har eksisteret i mere end 14 år i Bellinge og Dalum og har siden køreskolens start haft det mål, at give sine elever kvalitetsundervisning i alle faser af uddannelsen.

Martin Olsen er ejer af Olsen's Trafikskole og har i mere end 12 år sørget for, at unge som gamle kunne få den nødvendige teoretiske og praktiske erfaring for at kunne bestå de forskellige prøver.

Martin er ikke kun uddannet kørelærer men også uddannet automekaniker, det gør, at han har en en helt særlig indsigt i, hvordan en bil fungerer, og hvad man som elev skal være særlig opmærksom på, på det tekniske område.

Undervisningen er baseret på hans mange år som mekaniker og ikke mindst mange års erfaring med kørelærer-faget. Du vil opnå en teoretisk indsigt i, hvordan en bil fungerer og hvorfor den reagerer som den gør, ligeledes vil du opnå køretekniske færdigheder som gør dig til en sikker bilist på vejene.

Du kan nemt og enkelt finde det næste hold online!

For Martin er det vigtigt, at man tager både teori og køretimer seriøst, og man møder velforberedt. Når det så er sagt, er der altid tid til sjov og gode stunder - det skal ikke være kedeligt at tage et kørekort, men en oplevelse for livet!

90% af alle uheld sker pga. af menneskelige fejl, og kun 10% er teknisk orienteret. Det stiller store krav til den enkelte fører, og det bliver der lagt utroligt meget vægt på hos Olsen's Trafikskole. Her sørger Martin konstant for, at du hele tiden bliver dygtigere og dygtigere, så du til sidst kan føre en bil 100% sikkert, og ved, hvad du skal køre, hvis der opstår hændelser som kan påvirke sikkerheden for dig selv og andre.

Derfor er der altid fokus på den enkelte elev og dennes færdigheder. Forløbet bliver så skræddersyet, så det matcher de specifikke behov du måtte have i dit forløb.

Du kan herunder se et lille udpluk fra de mange glade elever:

Lærke Liv Larsen:
5 stjerne! Fantastisk god kørelærer!
Sætter dig virkelig ind i tingene, og giver ikke op, før han er sikker på du har forstået det!  Kan varmt anbefales!

Kirsten Marschall:
5 stjerne! Seriøs og god kørelærer som forstår at lære fra sig samt super flexibel! Martin kan varmt anbefales til alle aldre...kommer helt til at savne vores køretimer.

Studenterguiden.dk har kun kunne find lign. gode anmeldelser på nettet, og der hersker ingen tvivl om, at du som elev hos Olsen's Trafikskole er garanteret en sikker og erfaren køreskolelærer! Vi kan på det varmeste anbefale Olsen's Trafikskole!

Er du klar på at tage kørekort? Så bestil tid online med det samme!
Adresse

Bellingevej 90
5250 Odense SV


Kontakt info

Telefon: 26 70 72 71
E-mail: olsen147@live.dk


Website

Olsens Trafikskole's websiteOlsens Trafikskole
Olsens Trafikskole
Olsens Trafikskole