Olivia Brasserie

Olivia Brasserie


Olivia Brasserie bringer den gode franske stemning til Odense med lækre frokostretter, en rustik aftenmenu og en afslappet atmosfære, hvor den gode smagsoplevelse er i centrum.

Du vil opleve Olivia Brasserie som et meget stemningsfyldt spisested i Odense, hvor stilen er klassisk og indretningen henter stor inspiration fra de parisiske brasseserier. Olivia Brasserie ligger i det hyggelige Vintapperstræde i Odenses bymidte og om sommeren er der god plads til at nyde brunch eller frokost udenfor. Indenfor pryder store spejle og kunstneriske billeder væggene og røde møbler skaber en fin kontrast til de gamle bjælke i træbygningen - Helt i den franske ånd. Udover den stilistiske indretning og de hyggelige omgivelsernes, er maden i højsæde. Olivia tilbyder kun mad tilberedt med kærlighed, til aldeles fornuftige priser. Udover det har de selvfølgelig også en masse lækre franske vine på menukortet, som også fås til en god pris.

Hos Olivia Brasserie er der en hyggelig og uformel stemning, som går hånd i hånd med den uformelle, men udsøgte betjening. Maden på Olivia er lavet af de bedste af årstidens råvarer og kvaliteten er i top. Brasseriet udbyder både frokost og mad a la carte. Olivia Brasserie har en stor frokostmenu, hvor den hjemmelavede brunch er mest populær blandt gæsterne. Du kan også nyde traditionelle café retter på Olivia Brasserie, såsom burgere, men der er også franske klassikere på menuen, som Pariserbøf og Croque Madame - alle retter har dog et fransk pift, så det passer til det parisiske koncept. Olivia blander også det klassiske franske med det klassiske danske. De har flere forskellige lækre former for rugbrødsmadder med udsøgte råvarer, så som kartoffelmad og avokadomad. På a la Carte menukortet kan du om aftenen finde en lang række gourmetretter, der er tilberedt med friske råvarer og i høj grad tiltaler smagsløgene. Priserne er særdeles fornuftige og du kan sagtens spise en 3-retters menu til under 350 kr. Forretterne er fulgt med fra frokostmenuen og danner en fint udgangspunkt for de solide hovedretter, som typisk er bøffer og franske klassikere.

Udover alt dette, er det muligt at holde diverse selskaber hos Olivia Brasserie. Dette kan både være konfirmation, barnedåb, fødselsdag og firmafrokoster. Ud fra dine ønsker og behov vil personalet på Olivia sørge for, at skræddersy det perfekte arrangement til dig og dine gæster. Olivia har udformet nogle forskellige menuer, der passer til årstiderne, som indeholder de bedste råvarer indenfor de forskellige årstider.

Et besøg på Olivia Brasserie er en udsøgt smagsoplevelse, i hyggelige formelle omgivelser, der gør det let at slappe af og føle sig hjemme. Så skynd dig at prøve dette lækre sted. Når først du har prøvet Olivia Brasserie har du lyst til at vende tilbage med det samme. Du forlader derfor stedet med fuld mave og et stort smil på læben alt i mens du planlægger, hvornår du har mulighed for at vende tilbage dertil.
Adresse

Vintapperstræde 37
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 17 87 44

E-mail: mail@oliviabrasserie.dk


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 10:00 - 23:00

Søndag: 10:00 - 15:00

Køkkenet: 10:00 - 16:00 og 17:00 - 21:30


Website

Olivias websiteOlivia Brasserie
Olivia Brasserie
Olivia Brasserie
Olivia Brasserie