Odense Paintball

Odense Paintball


Har du lyst til at prøve noget nyt med dine studiekammerater, hvor I kan blive rystet sammen på en anden måde? Så kan det være, I skal besøge Odense Paintball. Odense Paintball har beliggenhed i Odense N, helt konkret på Bladstrupvej 243. Her er der mulighed for at booke tid til en række forskellige spændende aktiviteter. Stedet skaber de perfekte rammer for en sjov og actionfyldt dag med familie, studiekammerater, arbejdskolleger eller lignende. 

Odense Paintball er det perfekte sted for dig, der er vild med actionfyldte arrangementer og altså for dig, der godt kan lide, når der sker noget! Her kan du både prøve paintball, lasergames, bungee basket, sumobrydning, mega bordfodbold, reball, sumo stafet, bow-tag og bazookball.

Er det første gang, I besøger Odense Paintball, så vil stedets meget dygtige og erfarne instruktører sørge for at give jer en grundig instruktion om sikkerheden, og hvordan udstyret bruges, så I kan give den gas med at spille paintball! Én ting er sikkert. I er garanteret sved på panden. Odense Paintball er absolut et godt bud på “stedet til en sjov dag i teambuildingens” tegn. Der er også mulighed for at booke aktiviteter ud af huset, hvis det skulle have interesse for dig/jer.

På Odense Paintballs egen hjemmeside kan du finde flere informationer om de forskellige arrangementer, som stedet kan tilbyde dig. Derudover kan du på hjemmesiden også læse meget mere om priserne på de forskellige aktiviteter. Kommer du i tvivl om noget, eller har du andre spørgsmål, så kan du ringe til Odense Paintball på 66 18 87 37 eller 40 44 58 79.


Studenterrabatter

Vi gør opmærksomme på, at man i Danmark skal være fyldt 16 år for at spille paintball og reball.
Adresse

Bladstrupvej 243
5270 Odense N


Kontakt info

Telefon: 66 18 87 37 eller 40 44 58 79
E-mail: info@odensepaintball.dk


Website

Odense Paintball's website