Odense Håndbold Klub af 1977


Odense Håndboldklub har en del år på bagen. Håndboldklubben blev nemlig grundlagt 1977 ved en sammenslutning af håndboldafdelingen i sportsforeningen FREM og håndboldklubben A.I.K.

I dag er Odense Håndboldklub af 1977, også kaldet OH77, en selvstændig håndboldklub i Odense. Klubben OH77 holder til i Odense på grænsen mellem Odense M og Odense SØ. Du finder klubben beliggende nær Rosengårdscenteret, Bilka, IKEA og Syddansk Universitet.
Beliggenheden gør, at en del studerende, og ikke mindst tidligere studerende, vælger at spille hos Odense Håndboldklub af 1977. Sammen med den faste stamme af ”gamle” medlemmer, beskriver håndboldklubben sig selv som en broget flok, der mødes i klubbens lokale ved Rosengårdsskolens hal. Der er både senior og ungdomshold at tilmelde sig. Så uanset hvem du er, er der rig mulighed for at tilmelde sig et hold.
Det at klubben er selvstændig, betyder at OH77 har valgt ikke at være med i HC Odenses eliteoverbygning, og hvad der ellers bindes til holdene i klubberne.
OH77 bestræber sig på at samværet sættes højt. Dette er ikke kun gældende på de enkelte hold, men ligeså på tværs af de forskellige hold. Der er derfor plads til spillere på alle niveauer. Klubben er ikke mindst god til at ryste folk sammen. Dette gøres gennem de hvert år arrangerede aktiviteter, som sikrer, at alle lærer hinanden bedre at kende. Arrangementerne er eksempelvis fællesspisning og julehygge.
Adresse

Stærmosegårdsvej 51, 5230 Odense M


Åbningstider

Træningstider findes på hjemmesiden.


Website

Odense Håndbold Klub af 1977's website