Odense Håndbold


Er du en håndboldspiller med stor passion, og ønsker måske at blive elitehåndboldspiller? Så er Odense Håndbold noget for dig. Odense Håndbold er en elitehåndboldklub beliggende i Odense. Klubben blev etablereret i 2008, og har siden da spillet i Primo Tours Ligaen. Organisationen er rutineret, professionel og veluddannet, og de arbejder derfor ekstra hårdt for at skabe håndbold af topkvalitet, og ikke mindst topunderholdning på Fyn.

Organisationen ønsker at være et af de bedste håndboldfællesskaber. De ønsker at være kendt for at have ét af landets bedste udviklingsmiljøer inden for unge danske talenter. Af samme grund bestræber de sig på, at sikre sig, at der er en rød tråd fra deres Talentcenter til deres ligahold.

HC Odenses Talentcenter har målrettet talentarbejde med mere end 14 odenseanske håndboldklubber. Der er i ca. 2300 medlemmer i alt i klubberne. Klubberne benævnes moderklubber, idet de ejer talentcenteret, og hver har en repræsentant i bestyrelsen af denne.
Missionen for Odense Håndbold er at være hele Fyns kvindeligahold: en elitehåndboldklub, som giver gode oplevelser, har et godt fællesskab, godt netværk, stor vilje og gå-på-mod.
Det gensidige stærke partnerskab med erhvervslivet, håndboldpublikummet og håndboldbaglandet på Fyn sikrer, at Odense Håndbold stadfæstes i den øverste tredjedel af Dame Håndbold Ligaen.
Adresse

Odin Havnepark Lumbyvej 11 - Indgang C, 5000 Odense C


Kontakt info

E-mail: me@odensehaandbold.dk


Website

Odense Håndbold's website