Odense Badgers

Odense Badgers


Odense Badgers ungdomsafdeling vokser stødt. Målet hos Odense Badgers er, at udvikle ungdomsspillernes sportslige forståelse, samt skabe et godt sportsligt miljø og gode venskaber.

Odense Badgers spiller amerikansk fodbold og kræver derfor, at du som medlem har nogle praktiske udendørssko, gerne fodboldstøvler samt tøj, der må blive beskidt, da dette ikke kan undgås.
Odense Badgers’ medlemmer kan naturligvis låne sikkerhedsgodkendt udstyr gratis af klubben.

Badgers har en opdeling i ungdomsafdelingen der hedder: U12, U14 og U16. Træningstimerne foregår sammen, hvor man under tackleøvelser, samt fysiske øvelser, er delt op i aldersgrupperne. Der er et stærkt sammenhold på tværs af årgangene, og mulighed for at yngre spillere kan drage erfaringer fra de mere rutinerede ungdomsspillere.   

Er du eksempelvis i aldersgruppen 16-18 år, så bliver der foretaget en individuel vurdering af, om du kan søge dispensation til U16 holdet, eller om du bør træne sammen med seniorerne.   

Odense Badgers er nytænkende og har derfor skabt et innovativt ungdomsprogram, som hvert eneste år udvikler nye talenter. Deres dygtige trænerteam har gennem ungdomsprogrammet udviklet spillere til at repræsentere det danske landshold, og Badges spillere har da også flere gange modtaget kåringer for ”Turneringens spiller”.

Odense Badges har udover ungdomsholdet også hele to seniorhold, og begge hold har alle typer af spillere, som er 18 eller derover. Vægtklassen varierer fra ca. 70 kilo til 140 kilo. Lav vægt eller høj vægt er ingen undskyldning, da alle vægtklasser kan bruges på hver deres position.

Badges kører desuden et Elitehold, som der er store forventninger til. Badges gør derfor et stort nummer ud af udvikling af spillere til eliteplan.

Badges har et breddehold, som i 2017 er i samarbejde med Middelfart Stingers. Sammen har de et 9-mands holds i Danmarksserien. Holdet er ideelt for nye spillere, som ikke er helt klar til eliteholdet, men stadig yder den optimale udvikling for den slags spillere.
Adresse

Falen 95, 5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 27441216

E-mail: sponsorchef.thrashers@gmail.com

 


Åbningstider

Træningstider:
Senior Tackle: Tirsdag og Torsdag 19-21
Ungdom Tackle: Onsdag 17-19
Flag Football: Torsdag 19-21


Website

Odense Badgers's website