Næsby Køreskole

Næsby Køreskole


Næsby Køreskole er en forholdsvis ny køreskole i Odense, hvor fokus er på kvalitet i undervisningen, lav dumpeprocent og hurtig beståelse af teoriprøven og køreprøven. Desuden er prisen på et kørekort ganske studentervenlig - kun 9.900 kr.

Hos Næsby Køreskole bliver du som elev ikke overladt til et selvstudie foran en PC - kørelæreren, Bent Conradsen, lægger stor vægt på den personlige undervisning, der viser de bedste resultater, når elever forstå teorien og bestå alle prøverne. Alle hold bliver sammensat, så du altid begynder med samme medstuderende og går til prøver med de samme medstuderende. På den måde har du mulighed for at læse stoffet sammen i grupper og på den måde forberede dig på prøverne. Det er vigtigt at du har styr på teorien inden du skal ud og afprøve alt hvad du har lært ude på vejene. Derudover er det vigtigt at føle sig tryg i bilen når du kører, så det er vigtigt at du vælger en kørelærer du føler dig tryg ved. Her er Næsby køreskole et godt bud, så hvis du ønsker at tage kørekort, så kontakt skolen allerede i dag.

Hvis du er en ivrig billist og bare ønsker at komme ud på vejene med det samme, kan du tage kørekort hos Næsby Køreskole på et 4 ugers kursus og dermed få dit nye kørekort efter blot en måneds undervisning. Prisen er på kun 9.900 kr., men kun for en begrænset periode, så skynd dig at tilmeld dig hos Næsby Køreskole! Det 4 ugers kursus har undervisning i teori hver tirsdag og torsdag fra kl. 18:00. Undervisningen indeholder:

    - Lovpakke til kategori B personbil indeholder; 52 lektioner fordelt på ; ubegrænset teori, men mindst 28 lektioner, 4 lektioner på manøvrebane, 16 lektioner på vej, og 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

Køreskolen sørger for transport til og fra manøvrebane og køreteknisk anlæg, og undervisningsmaterialer.

Åbnings tilbud kr. 9.900 kr.

    - ikke inkluderet i lovpakken er; Førstehjælpskursus ca. 500 kr., lægeerklæring ca. 400/600 kr., prøvegebyr 580kr., og leje af skolevogn til køreprøven 450 kr.

Ekstra kørelektioner pr stk. 400 kr.
Adresse

Rugårdsvej 193
5210 Odense NV


Kontakt info

Telefon: 26 130 230


Tilmelding


Website

Næsby Køreskole's website


Næsby Køreskole
Næsby Køreskole
Næsby Køreskole
Næsby Køreskole