Mr Pizza

Mr Pizza


På den hyggelige Albanigade i Odense C ligger Mr Pizza, et vellidt og pænt pizzeria. Her får du et stort udvalg af sprøde pizzaer, fx de klassiske italienske pizzaer i 3 forskellige størrelser, de lækre indbagte eller du kan prøve deres specielle klapsammen pizzaer. Her er også friske salater, gode pastaretter, hjemmelavede pitabrød og durum, saftige burgere og meget mere.

Mr Pizza ligger på Albanigade 54 i Odense, med udkig til Sct. Albani Kirke, et stenkast fra den skønne Eventyrhave og Albani Bryggeriet. Den flotte elitesmiley vidner her om et højt niveau og er din kvalitetssikring for, at der er friske råvarer og korrekt håndtering af madvarerne.

På det store menukort finder man noget for enhver smag, lækre pastaretter som spaghetti bolognese og tortellini med gorgonzola og parmesan, sprøde nachos med kylling eller kebab, originale spareribs med smagfuldt tilbehør, gode gedigne burgere og selvfølgelig indbydende pizzaer. Kundernes favoritter tæller blandt andet deres signaturpizza, Mr Pizza med skinke, bacon, cocktailpølser og oksekød, dertil kan du købe en iskold sodavand, øl eller vin til.

Det venlige personale hos Mr Pizza står klar med maden på Albanigade, men de rare bude kører også gerne ud med maden direkte til døren. Der er åbent alle ugens dage mellem kl 15 og kl 22, så om du er til sen frokost tidlig aftensmad eller bare en snack, så er der masser af muligheder her.
Adresse

Albanigade 54


Åbningstider

Mandag: 15:00 - 22:00
Tirsdag: 15:00 - 22:00
Onsdag: 15:00 - 22:00
Torsdag: 15:00 - 22:00
Fredag: 15:00 - 22:00
Lørdag: 15:00 - 22:00
Søndag: 15:00 - 22:00


Website

Mr Pizza's website