Mr. CoDo


Kaffe og donuts er de fleste nok enige i, at det er en god kombination. Og dette er præcis hvad, du får hos Mr. CoDo i Odense. Navnet “CoDo” kommer nemlig af Coffee og Donut. Donut shoppen er placeret tæt på banegården i Odense på adressen Østre Stationsvej 27, så hvad end du skal en tur med toget, gerne vil have donuts med hjem eller nyde dem i caféen, så er dette muligt.

Her i butikken finder du en masse forskellige lækre donuts og kaffe. Hvis du kombinerer donuts og kaffe i en samlet menu, får du dette kombineret til en skarp pris. Derfor er dette helt sikkert SU venligt, og hvis du enten skal på en date eller ønsker at lave noget hyggeligt med studiegruppen, så er det helt sikkert en god mulighed for studerende.

Udvalget er stort, og ejeren stræber på at have så mange donuts som muligt. Han vil nemlig gerne eksperimenterer med udvalget. Derfor er udvalget varierer hver dag, så kunderne altid kan prøve noget nyt, når de kommer forbi. Her fokuserer de på at lave donuts med smag, flot pynt og lækkert fyld.

Ønsker du at smage noget andet sødt end donuts? Så er der også mulighed for dette. Butikken har nemlig også berlinere med fyld og frugt med chokolade. I dette store og lækre udvalg er du altså sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Hvis du ikke er til kaffe, så findes der også andre drikke muligheder, hvis du ønsker noget at slukke tørsten i. Du kan eksempelvis få en varm kakao, hvis du ønsker noget varmt. Ønsker du derimod noget koldt, så har de også et køleskab klar med et godt udvalg af drikke.

Hos Mr. CoDo i Odense har de lange åbningstider og de har åbent alle ugens dage fra klokken 10.00 - 19.00, så du har rig mulighed for at komme et smut forbi, hvis du befinder dig i Odense. Deres lækre donuts er helt sikkert værd at tjekke ud, hvis du er vild med søde sager.
Adresse

Østre Stationsvej 27
5000 Odense


Kontakt info

Telefon: 52 76 99 99
Email: mr.coodoo@gmail.com


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 19.00


Website

Mr. CoDo på Facebook