Monte Carlo Pizza & Grill

Monte Carlo Pizza & Grill


Monte Carlo Pizza & Grill laver ægte italienske pizzaer og amerikanske deep pan pizzaer med hjemmelavet bund og altid krydret med friske råvarer.

Du kan bestille de fleste former for take-away fra Monte Carlo Pizza & Grill, der udover pizza også har pitabrød, sandwich, burgere, pasta og salater på menukortet. Nogle af pizzaerne er opkaldt efter byer, hvoraf de fynske byer Assens, Nyborg, Kerteminde og Odense indgår, så man kan tydeligt mærke kærligheden til det fynske. Der er dog også blevet plads til en Aarhus pizza, så jyderne ikke føler sig udeladt. Hvis man har lyst til smagen af Texas og Broadway, har man også mulighed for at købe en pizza med disse navne.

Du kan få en hjemmelavet sandwich med enten kebab, skinke, falafel, kylling eller en kombination af kebab og kylling. Derudover er der hjemmelavet durum med enten kylling, kebab eller falafel. I et pitabrød kan du vælge imellem kebab, kylling, tun og ost, falafel, skinke og ost, samt en Monte Carlo Special, der indeholder kebab, champignon, løg og ost. Der er ikke sparet på valgmuligheder i form af lækker take away, hvor man også kan få forskellige burgere, spareribs og en halv kylling.

Som sideorder kan man få pommes frites, salat og hvidløgsbrød, så der er ikke et øje tørt. Man kan desuden, som noget nyt, få specielle retter, hvor man kan vælge imellem en kebab mix, kylling mix, pølse mix, falafel mix, fiskefilet, samt kylling nuggets.

Hos Monte Carlo Pizza & Grill er du dermed sikret en god take away med mange forskellige valgmuligheder, når du ikke lige har overskud til at lave mad selv, eller når tømmermændene hærger efter en god bytur.
Adresse

Søndergade 38
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6619 0250


Åbningstider

Mandag - Tirsdag: 14.00 - 22.00 Onsdag - Søndag: 14.00 - 23.00 Udbringning: 15.00 - 22.30


Website

Monte Carlo Pizza & Grill's website


Monte Carlo Pizza & Grill