Mida's Hot Crispy Chicken


Er du også vild med fried chicken? Det forstår vi godt! I Arkaden Food Hall i Odense finder du Mida’s Hot Crispy Chicken. Her bliver der lavet lækre retter med fried chicken som omdrejningspunkt. Helt konkret har Mida’s Hot Crispy Chicken sin beliggenhed i hjertet af Odense, nemlig på Vestergade 68.

Arkaden Food Hall i Odense skaber de helt ideelle rammer for en hyggelig frokost eller aftensmad med dine studiekammerater efter en lang dag. Hvis I er til kylling, kan I med stor fordel smage på retterne fra Mida’s Hot Crispy Chicken. Du kan både nyde din mad i Arkadens dejlige omgivelser, men du kan også bestille maden take away via enten Wolt eller Hungry. Nemt og hurtigt! Vi kan desuden varmt anbefale dig at tjekke Mida’s Hot Crispy Chicken ud på Instagram. Her bliver der løbende opdateret med spændende nyt fra boden og billeder af den lækre mad. 

Hvis crispy fried chicken er noget for dig, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Mida’s Hot Crispy Chicken i Arkaden Food Hall i Odense, får du lækker fried chicken til fornuftige priser og i dejlige omgivelser. Er du på besøg i Odense, vil vi i hvert fald mene, at Mida’s Hot Crispy Chicken er et oplagt sted, du kan nyde din frokost.
Adresse

Vestergade 68
5000 Odense C


Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.00 - 21.00
Søndag: 11.00 - 20.00


Website

Mida's Hot Crispy Chicken's website