McDonald's Odense


Vi kender alle til den gyldne måge - bedre kendt som McDonald’s. McDonald’s har taget hele verden med storm, og hvis ikke smagt, så har alle på et eller andet tidspunkt hørt om fastfoodkæden. Fastfoodkædens restauranter er fordelt udover hele landet, og her er Odense ingen undtagelse. Du kan bl.a. finde McDonald’s i Odense på Kongensgade 18. På fastfoodkædens egen hjemmeside, kan du se, hvor der ellers måtte befinde sig nogle McDonald’s restauranter i smukke Odense. 

Hvis du er vild med syndig fastfood, så kan du næsten være sikker på, at der findes et par forskellige ting på menukortet hos McDonald’s, der vil falde i din smag. Saftige burgere, sprøde pomfritter eller måske en ikonisk sunday is med karamelsovs? Mulighederne på menukortet er rigtig mange, og de fleste kan nikke genkendende til at have stået i kø på den lokale McDonald’s og tænkt “hvad skal jeg mon bestille i dag?”. 

Tage vi et nærmere kig på menukortet, så er det spækfyldt med spændende muligheder, der blandt mange vil vække stor begejstring. McDonald’s er rigtig gode til at skifte ud i menukortet og tilpasse sig omgivelserne - uanset om det gælder en ny burgervariant eller en lækker dessert. Derfor vil du også hurtigt bide mærke i, at menukortene fra land til land kan variere.

Kommer du om morgenen, kan du smage på lidt fra morgenmadsmenuen. Her finder du bl.a. forskellige variationer af det, McDonald’s kalder for en McMuffin.
Kommer du i løbet af dagen, aftenen (eller natten), så kan du vælge mellem alt fra forskellige varianter af burgere, pommes frites og andet tilbehør, kolde drikke, varme drikke, desserter og naturligvis dips! Er du blot lidt snacksulten, kan du taget et nærmere kig på de forskellige Coinoffers, og se, om der måske er noget, der falder i din smag. Det kan være alt fra en klassisk cheeseburger til nogle saftige chili cheese tops.

Mens nogle altid bestiller det samme på McDonald’s, så er der også dem, der prøver noget nyt hver gang, de besøger en McDonald’s. Hvilken type er du mon?

McDonald’s er dog ikke kun kendt for udvalget på menukortet, men også for at være en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og der er tit mange unge medarbejdere på en McDonald’s. Det tænker vi, er ret relevant for særligt unge studerende, der måske er flyttet til en ny i forbindelse med studiestart. Måske dit næste studiejob derfor skal være på en McDonald’s restaurant?

Endeligt har vi et lille gavetip til dig, der snart skal til en julefrokost eller et lignende arrangement, hvor der skal medbringes gaver til små beløb. Hos McDonald’s er der nemlig mulighed for at købe gavekort. Det er en oplagt og sjov gaveidé, som mange i et selskab med stor sandsynlighed vil blive glade for at være vinderen af. 

Har du tømmermænd efter en sjov bytur? Er du lækkersulten? Så er et besøg på McDonald’s måske lige akkurat det, som du har brug for. Uanset, hvor du måtte befinde dig i landet, kan du næsten være sikker på, at der ligger en McDonald’s nogenlunde i køreafstand fra, hvor du måtte være. Fastfoodkæden har noget for næsten alle - i næsten alle aldre. På McDonalds’ ved du nemlig, hvad du får. 
Adresse

Kongensgade 18
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 14 52 22


Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 01.00
Fredag - lørdag: 00.00 - 00.00
Søndag: 07.00 - 01.00


Website

McDonald's Odense's website