Marys Coffee & Sandwich


Ønsker du at besøge en hyggelig café i centrum af Odense, og befinder du i nærheden banegården? Så er Marys Coffee & Sandwich et oplagt sted for dig. Caféen befinder du nemlig beliggende på adressen Østre Stationsvej 4 direkte overfor Odense banegård.

Marys Coffee & Sandwich er ejet af kæresteparret Loay Zeraiq og Asta Joensen samt Kieu Sleiman. For ejeren Loay er kaffebaren en drøm, der er gået i opfyldelse, idet han i mange år har ønsket at åbne netop sådan en. Han har nemlig fået kaffe ind på livet fra en tidlig alder, og holder selv af en lækker kop kaffe. For ham er det vigtigt, at kaffen, som de serverer, er af allerhøjeste kvalitet. Kaffebønnerne kommer fra Guatamala, Etiopien og Brasilien, og leveres fra et risteri i København. Alt dette er med til at sikre en lækker smag, som de netop stræber efter hos Marys Coffee & Sandwich.

På menukortet finder man lidt forskelligt. Af varme drikkevarer finder man blandt andet almindelig filterkaffe, espresso, americano, the, latte, chai latte og varm kakao. Hvis du i stedet er til kolde drikke, er dette også noget, som de servere. Du kan nemlig både finde en lækker lemonade, friskpresset juice og diverse læskedrikke, så der er et bredt udvalg af lækre drikke her. Yderligere finder du milkshakes og islatte, som også er yderst populære. Så hvis du og din studiegruppe søger et sted, hvor I kan sidde og drikke noget lækkert, mens I studerer, så kan I med fordel gøre dette her. Der er nemlig gratis wifi i caféen, så I kan sidde og arbejde og nyde noget at drikke og måske en bid mad.

Af mad finder du nemlig diverse sandwiches, panini og salater. Hvis du blot er til noget sødt til kaffen, så kan du også få kage hos Marys Coffee & Sandwich.

Er du tidligt oppe og i gang med dagen, så kan du komme forbi Marys og få en omgang morgenboller, skyr eller croissanter. Hvis du derimod søger et sted, hvor du kan sidde til ud på eftermiddagen og aftenen enten alene, med en veninde eller måske din studiegruppe, så er det også muligt hos Marys. Du kan nemt komme herhen forbi for at studere efter skole og få noget lækkert at drikke eller en bid mad.

Hvis du befinder dig i centrum af Odense og ønsker et sted, hvor du kan få noget lækkert at drikke og en bid mad, så kan du finde dette hos Marys Coffee & Sandwich. Her får du gratis internet og et hyggeligt sted at sidde, hvilket i særdeleshed er noget for studerende. Lyder dette som noget for dig, så tag et smut forbi!
Adresse

Østre Stationsvej 4, 5000 Odense


Åbningstider

Mandag – fredag: 09.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket