Marbella Design Academy

Marbella Design Academy


Marbella Design Academy er en international designskole beliggende i det sydlige Spanien. Hvis du brænder for design, gerne vil have en UK Bachelor of Arts titel tildelt af et Engelsk universitet så behøver Du ikke at tage til England men kan studere på Engelsk på Marbella Design Academy og blive professionel Indretningsarkitekt, Grafisk Designer eller Mode Designer. Efter 3 års uddannelse er du færdiguddannet med en international BA (Hons) titel tildelt af et UK Universitet.

Eleverne bor godt i møblerede lejligheder i den lille hyggelige hvide spanske landsby Monda, der ligger blot 15 km fra det mondæne Marbella, 30km fra Malaga og kun et stenkast fra skolen. Dine transportudgifter er meget små, da du kan tage bussen til Marbella eller Málaga. I Monda kan du nå rundt til alt til fods. Der er mange restauranter, hyggelige pladser og små gader fulde af blomster og palmetræer. 85% af eleverne bor i Monda: https://www.designschool.com/monda/

For under 200 Euros kan du bo i en delelejlighed (2 værelser og 2 badeværelser) sammen med en anden elev. Skolen hjælper dig med at finde bolig og også en at dele med om Du ønsker dette. Der er 45 forskellige nationaliteter repræsenteret på skolen så Du kan ikke undgå af lave livslange venskaber med unge mennesker fra hele verden. https://www.designschool.com/accommodation/

Det er en meget lækker livsstil du får under dit studieophold. Undervisningen på skolens Bachelor of Arts godkendte kurser er daglig fra 9.00 til 16.00. Elever på Foundation-adgangs eksamen kurserne samt Sommer Kurserne bliver undervist fra 9.00 til 13.00.

Du kan købe frokost i skolens restaurant GAUDI for under 5 Euros: Restauranterne i Monda har også et yderst rimmeligt prisniveau, her kan Du købe en drink eller en kop kaffe for kun 1 Euro, en Tapas (lille måltid) koster 1,5Euros og en sandwich 2,5Euros.

Solen skinner næsten altid, hvilket alle nyder godt af, ikke mindst sportsinteresserede der kan dyrke deres undendør interesse i solskin 330 dage om året. Her kan du se nogle af de mange tilbud der er i området: https://www.designschool.com/leisure/

Marbella Design Academy's Skolebygningen er bygget til formålet og er beliggende i naturskønne omgivelser. Bygningen lever op til alle de krav stillet af Undervisnings Ministeriet i Spanien og er derfor Statsanerkendt. En smuk bygning med flere rekreative områder, hvor eleverne tilbringer deres pauser. Favoritten er studenter restauranten med udsigt til en lille sø fuld af ænder og gæs.

Skolen har max 230 elever, så Du bliver bestemt ikke overset. På Marbella Design Academy har eleverne ekstra stor opmærksomhed fra deres lærere, noget som skolen værdsætter højt og som tydeligt sætter sine spor i virkeligt gode præstationer fra eleverne der bliver undervist på et højt akademisk nivaeu.

Som nyuddannet Inderetningsarkitekt, Grafisk Designer eller Mode Designer fra Marbella Design Academy bliver Du tildelt den eftertragtede internationale Engelske titel Bachelor of Arts -BA (Hons) af skolens samarbejdspartner Middlesex University London.

Tag din BA titel på Marbella Design Academy og nyd samtidig en pragtfuld spansk livsstil. Læs mere om de forskellige uddannelser i højre side og søg ind nu.

https://www.designschool.com/
Adresse

Camino Hoyanca S/N 29110, Monda, SPAIN


Kontakt info

Tel: (+34) 952 45 70 90
E-mail: info@marbella-design-academy.com


Uddannelser

Mode Designer/Fashion Designer

Grafisk Designer

Indretningsarkitekt

Foundation Course

Sommerkurser i Spanien

Creative Advertiser

Interiør Designer


Website

Marbella Design Academy's websiteMarbella Design Academy
Marbella Design Academy
Marbella Design Academy
Marbella Design Academy