Creative Advertiser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Bacheloruddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold 3 år Ingen Marbella Design Academy
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Marbella Design Academy
Creative Advertiser

Se med nye øjne på reklamer og bliv uddannet indenfor Creative Advertising. Med sådan en uddannelse bliver du en meget eftertragtet person i mediebranchen.

Hvis du har mod på at bo tre år i Sydspanien, hvor der ikke er langt til havet og hvor undervisningen næsten er tilpasset de herlige omgivelser, så du kan tage ud og nyde solen, mens den stadig er højt på himlen, så er det på Marbella Design School du skal studere.

Tilmeld dig her: https://www.designschool.com/creative-advertising/

I løbet af de tre år på Creative Advertising lærer du at udforske og analysere reklamer så du får en dybere forståelse af den påvirkning den har på os som mennesker. Du lærer også hvordan du tilpasser reklamer så den fanger folks opmærksomhed og rammer den enkelte målgruppe bedst muligt.

Her kan du lade fantasien løbe af med dig og tænke ud af boksen. Bare giv dine ideer frit løb og hold dig ikke tilbage for at være udfordrende på den kreative front.

Uddannelsen læner sig meget op ad den grafiske designer uddannelse, da du lærer mange af de samme færdigheder som de gør. Men forskellen er at en grafiker fokuserer på at arbejde med det grafiske, hvor en Creative Advertiser også skal have sans for forretning og kunne oprette sit eget reklamebureau efterfølgende, hvor han eller hun så kan hyre grafikere til at arbejde med de enkelte kampagner. Derefter vil du kunne vurdere ud fra et professionelt synspunkt om grafikeren har ramt hovedet på sømmet med deres design.

Som Creative Advertiser vil du først og fremmest komme til at arbejde med reklame, digital kommunikation, emballagedesign, fotografier, online medier, videoreklamer og animationsfilm. Men vigtigst af alt i denne uddannelse er nok ledelse, som er der hvor den adskiller sig mest fra grafikeruddannelsen.

Da Marbella Design Academy samarbejder med Middlesex University London får du efter det 3 årige program en bachelor i uddannelsen. Du kan derefter vælge at tage kandidaten på universitetet eller du kan starte din egen virksomhed op, da du gerne skulle være rustet til dette.

Uddannelsen starter op to gange om året i henholdsvis januar og september og koster 9.000 Euro.

Du vil bo tæt ved skolen og du kan spise ude næsten hver dag, da det er så billigt. Du deler lejlighed med en anden elev og skolen hjælper gerne med at finde den bolig du skal bo i. Læs mere om boligmulighederne her: https://www.designschool.com/accommodation/

Efterspørgslen på Creative Advertisers er stor da de er en vigtig brik indenfor en bred vifte af medierelaterede arbejdsopgaver så som: hjemmesider, reklamer, marketing, digital udtryk, produkt-emballage, virksomheders eksterne og interne kommunikation samt corporate identity. At være Creativ Advertiser er langt fra en kedelig karriere at komme ind og arbejdsløsheden er minimal.
Som en Creative Advertiser vil du stå for at producere og publicere bemærkelsesværdige reklamer og kommunikere en given besked på den mest kreative måde. De centrale færdigheder for en Creative Advertiser er rodfæstet i kommunikation, fortælling, typografi og en forståelse af markeder, folk, interessenter og hensigter. Reklamer har en vigtig indvirkning på den økonomiske, politiske, sociale, kulturelle og personlige liv hos os alle.
Gennem uddannelsen vil du udvikle dig fra grafiske eksperimenter over i kreative reklame og klient specialiserede interesser, alt sammen vil indgå i dit endelige projekt og portefølje, som du efterfølgende kan bruge i erhvervslivet eller når du søger job.Jobmuligheder

Creative director, redaktør, grafiker på et reklamebureau, projektleder på et reklamebureau, egen virksomhed som konsulent for et reklamebureau eller indenfor filmbranchen

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Marbella Design Academy dig med mere information om hvordan du bliver Creative Advertiser