Grafisk Designer

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Kunstuddannelser, Bacheloruddannelser, Fagkurser, Sprogrejser/Udlandsophold 3 år Ingen Marbella Design Academy
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Kunstuddannelser, Bacheloruddannelser, Fagkurser, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Marbella Design Academy
Grafisk Designer

Tag til det solrige Spanien og studer Grafisk Design på Marbella Design Academy. Du kan studere på engelsk og bliver tildelt en officiel UK Bachelor of Arts titel i Grafisk Design.

På kun 3 år kan du opnå den eftertragtede engelske Bachelor of Arts titel, tildelt af skolen´s partner Middlesex University London efter afgang fra Marbella Design Academy.

Den Bachelor of Arts godkendte Grafik Design uddannelse på Marbella Design Academy udvikler dine kreative problemløsnings færdigheder og din tekniske viden. Målet med uddannelsen er at uddanne dig til en professionel grafisk designer der mestrer alle de færdigheder og krav der bliver stillet til nutidens grafiske designere inden for den dynamiske grafiske verden, som er i konstant udvikling. Når du er færdiguddannet fra Marbella Design Academy er du rustet til at løse en hvilken som helst professionel grafisk design opgave der bliver dig tilbudt. Du er trænet fra første dag i at tænke selvstændigt, kommunikere, samarbejde, skabe kreative løsninger og løse enhver grafisk udfordring.

De færdig uddannede Grafisk Designere fra Marbella Design Academy kan se frem til en spændende karriere. Grafisk design er et fag i rivende udvikling hvor kun fantasien sætter grænser.

Uddannelsen starter to gange om året i henholdsvis september og januar.

Som færdig uddannet Grafisk Designer fra Marbella Design Academy og indehaver af en officiel Bachelor of Arts titel i Grafisk Design kan Du eventuelt fortsætte dit studie med en Master, yderligere 10 måneder, på Middlesex University London eller på et hvilket som helst andet universitet der tilbyder Masters i Grafisk Design. På kun 4 år kan du på den måde opnå at have både en Bachelor of Arts titel og en Master titel.

Skolen er en perle af en designskole med plads til 230 elever som kommer fra hele verden. Studiemiljøet er internationalt og venligt. Du har på Marbella Design Academy en meget tættere dialog og undervisning fra dine lærere ind hvis Du studerede på et stort universitet. Niveauet er helt i top, undervisningen foregår på engelsk og du har et fantastisk studie liv.

En af de mange fordele ved at studere på Marbella Design Academy er blandt andet at du kommer til at bo med meget lave leveomkostninger, mens du studerer. I den lille by Monda, som skolen ligger lige ved siden af kan du gå på restaurant næsten hver dag med ganske få Euros på lommen. En kop kaffe og en drink koster 1 Euro, og en frokost på skolens restaurant GAUDI koster under 5 Euros. https://www.designschool.com/budget-and-living-costs/

Du kan få hjælp af skolen til at finde en bolig i byen, som du eventuelt kan dele med en anden elev. Hvis du vælger at dele bolig, kan du bo i en 2 værelses lejlighed med 2 badeværelser for under 200 Euros om måneden inklusiv alt. Se mere om hvordan eleverne bor i Monda her: https://www.designschool.com/accommodation/

https://www.designschool.com/monda/

Da solen skinner 330 dage om året er der mulighed for at dyrke mange udendørs sportsaktiviteter i din fritid. Du kan leve en livsstil i det solrige Spanien, som mange danskere vil misunde dig. De studerende på Marbella Design Academy har et fantastisk studieliv. Der er mange tilbud, som du kan benytte dig af. Se mere om de forskellige tilbud her: https://www.designschool.com/leisure/

Det Bachelor of Arts godkendte Grafisk Design kursus giver dig den bedste uddannelse du kan få i branchen. Du vil får en førsteklasses uddannelse fra dag ét.

Under din uddannelse til grafisk designer får du chancen for at udforske grafisk design gennem en række traditionelle og digitale medier. Studieordningen er baseret omkring helhedsorienteret, projektbaseret undervisning, der lægger vægt på grafisk design praksis baseret på forskning og analyse. Du udvikler dine færdigheder i design software, reklame, emballage, fotografi, tegning, tryk og audio visuel kommunikation.

Grafisk design er en af de mest vidtrækkende af de kreative design uddannelser. Dette Bachelor of Arts godkendte program udvikler alle de færdigheder, du behøver for at få succes i din fremtidige karriere som professionel grafisk designer.
Grafiske designere skaber visuelle billeder og projekter fuld af ideer og budskaber som bliver kommunikeret ved hjælp af skrift, symboler, layout, billeder, videos og tekniske færdigheder der er vigtigere ind nogen sinde at mestre for at være konkurrencedygtig. Grafisk Design industrien og design fagfolk kræver færdigheder som at kommunikere budskaber til medierne på mere og mere fantasifulde måder. Derfor er det vigtigt at eleverne bliver stimuleret i at tænke utraditionelt og de har en livlig fantasi, der kan skabe grafiske billeder, som folk kan forstå og som der påvirker alle vores visuelle sanser.

Du vil komme til at udforske og udvikle mange processer inden for grafisk design i løbet af din uddannelse. Se link: https://www.designschool.com/graphic-design/
Eleverne stimuleres til at være selvsikre og til at præsentere sig selv og deres projekter professionelt foran et publikum. Færdigheder, som er afgørende, når eleverne præsenterer deres fremtidige projekter, som ny uddannede professionelle grafisk designere.

Marbella Design Academy har uddannet mange professionelle grafisk designere, som med succes har lavet deres egen virksomhed. Andre er fuldt tilfredse med at være ansat i interessante jobs.

Uddannelsen til Grafisk Designer på Marbella Design Academy giver dig en faglig indsigt i alle de forskellige jobfunktioner og karrieremuligheder, der findes inden for branchen. Du vil få mulighed for at lære ikke kun de faglige og praktiske færdigheder, der er afgørende for en Grafisk Designer, men også alle væsentlige personlige færdigheder såsom selvtillid, præsentation, organisation, markedsføring, hvordan man opretter sin egen forretning, teamwork og at udvikle og udtrykke din egen kreative identitet. Du kan se skolens Bachelor of Arts godkendte program på skolens hjemmeside. Se link: https://www.designschool.com/graphic-design/

Grafisk Design eleverne på Marbella Design Academy er ofte tilbudt arbejde, selv inden de er færdiguddannet. Oftest er det op mod 100% af de færdiguddannede elever der bliver ansat kort efter endt uddannelse.

Skolen er statsanerkendt af det spanske Undervisningsministerium, der har stillet alle kravene til byggeriet og en moderne designskole for Marbella Design Academy. Skolen er bygget i de smukkeste omgivelser og er designet specielt til det formål at være et højere uddannelsescenter, hvor inspiration og kreativitet trives i de naturskønne omgivelser.

De mange undervisere har alle en professionel baggrund og drager god nytte af den erfaring de har gjort sig fra det virkelige liv. Derudover hentes gerne gæstelærere ind til at undervise om særligt specifikke områder.

Det Bachelor of Arts godkendte Grafisk Design program, der tilbydes på Marbella Design Academy er designet for at eleverne opnår de højeste akademiske standarder inden for de nyeste moderne teknikker og processer.

Det første år af programmet dækker alle de basale færdigheder som er nødvendige for dig at kunne. Se link: https://www.designschool.com/graphic-design/ - first-year3560-0c1416a8-61ba
I slutningen af året præsentere Du dit årsprojekt for 300 særligt inviterede mennesker inden for design industrien, også pressen er til stede på skolens årlige EXPO´s.

Det andet studieår opbygger dine computer færdigheder fra første år, med yderligere faglig undervisning inden for faget. Se link: https://www.designschool.com/graphic-design/ - second-year3560-0c1416a8-61ba
På det tredje og sidste år skal du 6 uger i praktik i en Grafisk Design virksomhed. Du har selv mulighed for at have indflydelse på om det skal være i et lokalt firma eller et andet sted i verden. Verden ligger for dine fødder, så her bør du udnytte dine forbindelser bedst muligt, hvis du ønsker at tage din erhvervspraktik i udlandet. Du kan få hjælp af skolen til at finde en god og spændende praktikplads.

I det tredje år færdiggør du også dit afgangsprojekt som du skal præsentere i slutningen af studieåret. Se link: https://www.designschool.com/graphic-design/ - third-year3560-0c1416a8-61ba

Marbella Design Academy tilbyder et fremragende akademisk og teknisk udviklet Grafisk Design program undervist i en venlig atmosfære af professionelle og i vidunderlige omgivelser.

Marbella Design Academy gør utroligt meget for sine elever. Til gengæld forventes det af dig at du arbejder hårdt med passion, koncentration og fokus for dit mål om at uddanne dig til en professionel Grafisk Designer.

Du kan ansøge for optagelse til Grafisk Design uddannelsen på Marbella Design Academy fra denne link: https://www.designschool.com/application-form/Jobmuligheder

Grafisk designerSpecielle adgangskrav

Foundation Course eller tilsvarende

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Marbella Design Academy dig med mere information om hvordan du bliver Grafisk Designer