Mode Designer/Fashion Designer

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Bacheloruddannelser, Fagkurser, Kunstuddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold 3 år Ingen Marbella Design Academy
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser, Fagkurser, Kunstuddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Marbella Design Academy
Mode Designer/Fashion Designer

På Marbella Design Academy i det solrige Spanien kan du studere på engelsk og blive tildelt en officiel UK Bachelor of Arts titel i Mode Design/ Fashion Design.

På kun 3 år kan du opnå den eftertragtede engelske Bachelor of Arts titel, tildelt af skolens partner Middlesex University London efter dimission fra Marbella Design Academy.

Uddannelsen starter to gange om året i henholdsvis september og januar.

Hvis du har lyst så kan du fortsætte med en Master i yderligere 10 måneder, på Middlesex University London eller på et hvilket som helst andet universitet der tilbyder Masters i Mode Design/Fashion Design. På kun 4 år kan du opnå at have både en Bachelor of Arts titel og en Master titel.

Der er mange fordele ved at studere for din Bachelor of Arts på Marbella Design Academy. Du studerer på en international skole med elever fra hele verden og da skolen max har 230 elever har du en helt anden opmærksomhed fra dine lærere end hvis du studerede på et stort universitet. Niveauet er helt i top, undervisningen foregår på engelsk og du har et fantastisk studieliv.

Eleverne bor i gode møblerede lejligheder i den yndige landsby Monda, der ligger i gåafstand fra skolen og kun 15 km fra Marbella. Du har derfor ingen transportudgifter og dine leveomkostninger er yderst rimelige med under 200 Euros om måneden i husleje alt inklusiv, når du deler en 2 rum + 2 badeværelser lejlighed med en anden elev. Skolen hjælper alle elever med at finde bolig og om du ønsker det, en af dele bolig med. Se links: https://www.designschool.com/accommodation/

https://www.designschool.com/monda/

Marbella Design Academy´s elever har en livsstil alle danskere misunder. Mad koster næsten ingenting og du har råd til at nyde solen og restauranter dagligt. Prisniveauet er lavt og en drink eller kaffe på restaurant koster kun 1 euro. Marbella Design Academy også har en virkelig dejlig student restaurant GAUDI der serverer gode frokoster dagligt for under 5 Euros. Se link: https://www.designschool.com/budget-and-living-costs/

Monda har statistisk 330 varme og solrige dage om året, hvilket gør det muligt at dyrke udendørs sports aktiviteter året rundt. Tilbuddene er mange. Se blot her: https://www.designschool.com/leisure/

At være Mode Designer/Fashion Designer er en global god forretning, som beskæftiger en stor del af arbejdsstyrken i verden. Mode markedet er enormt og med lidt forretningssans kombineret med din sans for mode kan du ende med en meget høj indtægt. Verdens 2. rigeste mand er spanieren Amancio Ortega, mode designer og indehaver af den berømte "SARA" modekæde, med flere hundrede butikker i hele verden. Spanien er et mekka for mode og nogle af verdens mest berømte modedesignere er spanske.
Dette spændende, lukrative og voksende modemarked har mange interessante beskæftigelsesmuligheder. Herunder modedesign, mønsterskæring, merchandising og markedsføring.

Marbella Design Academy har uddannet mange professionelle mode designere, som har fået succes i modebranchen.
Når du vælger at studere Fashion Design på Marbella Design Academy, er du midt i et knudepunkt for internationalt anerkendte og kreative modedesignere.


Fashion branchen er en stor arbejdsplads. Som professionel Fashion Designer har du mulighed for at skabe dig en lukrativ karriere med mange muligheder for enten at kreere dine egne mærkevarer og kollektioner eller du kan vælge at blive beskæftiget i en af de mange modehuse verden over. Mode uddannelsen på Marbella Design Academy giver dig en faglig indsigt i alle de forskellige jobfunktioner og karrieremuligheder, der findes inden for modebranchen. Du vil få mulighed for at lære, ikke kun de faglige og praktiske færdigheder der er afgørende for modedesign, men også væsentlige personlige færdigheder såsom selvtillid, præsentation, organisation, markedsføring, hvordan man opretter sin egen business, teamwork og at udvikle og udtrykke din egen kreative identitet. Hvert studieår designer og syr Du din egen kolektion. Du kan se skolens Bachelor of Arts godkendte program på skolen hjemmeside. Se link: https://www.designschool.com/fashion-design/

Modeeleverne på Marbella Design Academy er ofte tilbudt arbejde i modeindustrien, selv inden de er færdiguddannet. Ansættelsesprocenten af færdiguddannede elever ligger på næsten 100%.

Skolen har til huse i en smuk bygning beliggende i et naturskønt område. Skolen er bygget specielt til formålet og er stats anerkendt af Undervisningsministeriet i Spanien, da skolen lever op til alle de givne krav til en moderne designskole og statsanerkendt uddannelsescenter.

Alle skolens lærere er professionelle inden for deres fag. Udover den faste lærerstab har skolen mange gæstelærere der er professionelle inden for et givent speciale.

Som Mode/Fashion Design elev på Marbella Design Academy deltager du i løbet af din uddannelse i mange konkurrencer og lokale modeopvisninger. Vi er stolte af at vores elever mange gange vinder over professionelle deltagere.

Det Bachelor of Arts godkendte Fashion Design program, der tilbydes på Marbella Design Academy er designet for at eleverne opnår de højeste akademiske standarder inden for de nyeste moderne teknikker og processer.

Det første år af programmet dækker de basale færdigheder som frihåndstegning, designhistorie, mode illustration, computer design og essentielle skære- og mønster teknikker. Allerede fra det første år laver du din egen kollektion fra A til Z som du præsenterer på en af skolens årlige EXPO´s hvor mere ind 300 mennesker inden for design industrien samt pressen er tilstede.
Se link: https://www.designschool.com/fashion-design/ - first-yearf35c-fc9b0fad-db9f0248-8725


Det andet studieår bygger du videre på dine færdigheder fra første år, med yderligere udvikling af dine kreative modedesign processer, marketing, trendbevidsthed og industriorienterede projekter. Se link: https://www.designschool.com/fashion-design/ - second-yearf35c-fc9b0fad-db9f0248-8725


Det tredje og sidste år er du 6 uger i praktik i et modefirma. Det kan være et lokalt firma eller det kan ligge et helt andet sted på planeten, hvis du ønsker at tage din erhvervspraktik udenlands. Skolen hjælper alle elever med at finde gode og interessante praktikpladser. I det tredje år kreerer du også fra A til Z din afgangs kollektion. Dine færdigheder fra 1. og 2. år bliver videreudviklede så du ved afgangseksamen er en professionel uddannet Mode/Fashion Designer.

Alle afgangselever lærer at lave en færdig, brancheklar, professionel udført portefolio af stylede fotografier af deres kollektion, sat op på en elegant, kreativ og professionel måde ved hjælp af de tillærte computerprogrammer, som 3. års eleverne nu mestrer professionelt. Disse portfolios er meget vigtige salgsredskaber da de beviser elevernes færdigheder og kreativitet. Med deres portfolios kan eleverne efter endt uddannelse få deres drømmejobs inden for modeindustien. Se link: https://www.designschool.com/fashion-design/#third-yearf35c-fc9b0fad-db9f0248-8725

Marbella Design Academy tilbyder et fremragende akademisk og teknisk udviklet Mode Design program undervist i en venlig atmosfære af professionelle og i vidunderlige omgivelser.

Marbella Design Academy gør utroligt meget for sine elever. Til gengæld forventes det af dig at du arbejder hårdt med passion, koncentration og fokus for dit mål for at uddanne dig til en professionel Mode Designer.

Du kan ansøge for optagelse til Mode Design uddannelsen på Marbella Design Academy fra denne link: https://www.designschool.com/application-form/Jobmuligheder

ModedesignerSpecielle adgangskrav

Foundation course eller tilsvarende

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Marbella Design Academy dig med mere information om hvordan du bliver Mode Designer/Fashion Designer