Foundation Course

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Supplerende adgangskurser, Fagkurser, Sprogrejser/Udlandsophold 12 uger Ingen Marbella Design Academy
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Supplerende adgangskurser, Fagkurser, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 12 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Marbella Design Academy
Foundation Course

På Marbella Design Academy i det solrige Spanien kan du studere på engelsk.

Dette 12-ugers Foundation Course - Adgangseksamen, er den perfekte løsning for de studerende, der ikke opfylder adgangskravene til direkte at blive optaget på en af de 3-årige Bachelor of Arts godkendte programmer Marbella Design Academy tilbyder.   


Når du har afsluttet Foundation - Entrance Exam kurset har du kvalificeret dig til at blive optaget på et af de 3-årige Bachelor of Arts godkendte programmer, som skolen tilbyder i henholdsvis Indretningsarkitektur, Grafisk Design og Fashion Design.

Kurset henvender sig til alle dem der:
• ikke opfylder adgangskrav til de 3 år Bachelor of Arts validerede programmer.
• er i tvivl om, hvilket godkendt program de skal vælge.

Formålet med det intensive Foundation Course er at introducere de studerende til hvordan det er at være designer i praksis. Det handler om at skabe en forståelse for, hvordan man kan udvikle sine ideer og tilføje mening og sammenhæng til sit design.

Kurset starter tre gange om året, i marts, juni og september og kurset er synkroniseret med starten af de Bachelor of Arts godkendte programmer.

Begynder du på Foundation Kurset, der starter i marts eller juni, kan du påbegynde din videregående uddannelse på et af de Bachelor of Arts godkendte programmer, der starter i september.

Starter du i september, kan du påbegynde din videregående uddannelse på et af de Bachelor of Arts godkendte programmer der starter i januar.

Studieplan for Foundation Course:

Se link: https://www.designschool.com/foundation/

Efter endt Foundation Course kan du på 3 år opnå din eftertragtede engelske Bachelor of Arts titel, tildelt af skolens partner Middlesex University London efter afgang fra Marbella Design Academy.

Se links:

https://www.designschool.com/fashion-design/

https://www.designschool.com/graphic-design/

https://www.designschool.com/interior-architecture/

Uddannelserne starter to gange om året i henholdsvis september og januar.

Om du har lyst så kan du fortsætte på en Master, i yderligere 10 måneder, på Middlesex University London eller på et hvilket som helst andet universitet. På kun 4 år kan du opnå både en Bachelor of Arts titel og en Master titel.

Der er mange fordele ved at studere for din Bachelor of Arts på Marbella Design Academy. Du studerer på en international skole med elever fra hele verden og da skolen max har 230 elever har du en helt anden opmærksomhed fra dine lærere ind hvis Du studerede på et stort universitet. Niveauet er helt i top, undervisningen foregår på engelsk og du har et fantastisk studie liv.

Ikke langt fra den charmerende lille by Monda, ligger skolen. Det er blot 15 km fra mondæne Marbella der har et livligt natteliv oghvor adskillige af verden berømtheder har bosat sig. Da Monda ligger tæt på skolen er der igen transportudgifter og leveomkostninger er yderst rimelige. Om du deler med en anden elev er din husleje under 200 Euros om måneden for en fin lejlighed der indeholder 2 rum og 2 badeværelser. Alle lejligheder er møblerede. Skolen er behjælpelig med at finde en bolig til dig, og hvis du ønsker det også en elev at dele bolig med. Se links: https://www.designschool.com/accommodation/

https://www.designschool.com/monda/

Livsstilen på Marbella Design Academy er markant anderledes end i Danmark. Det koster næsten ingenting at købe mad, selv på restauranterne er priserne lave. For bare 1 Euro kan du for en drink eller en kop kaffe og du har flere valgmuligheder da Monda har mange restauranter.

På Marbellas Design Academy’s egen restaurant GAUDI, som er meget benyttet af de studerende, kan du få en lækker frokost for under 5 Euros.

Se link: https://www.designschool.com/budget-and-living-costs/

På grund af det gode vejr året rundt kan du dyrke masser af udendørsaktiviteter i din fritid.
Du kan se mange af de tilbud der findes her: https://www.designschool.com/leisure/

De Bachelor of Arts godkendte programmer giver dig den bedste uddannelse du kan få i branchen. Du vil får en førsteklassesuddannelse fra dag ét.

Eleverne på Marbella Design Academy er ofte tilbudt arbejde, selv inden de er færdiguddannet. Næsten 100% af alle færdiguddannede elever bliver efterfølgende ansat i branchen.

Den arkitektonisk flotte skolebygning er bygget i et naturskønt område, som er inspirationskilde for alle eleverne. Skolen er et statsanerkendt uddannelsescenter. Statsanerkendt af Undervisningsministeriet i Spanien, da skolen lever op til alle de givne krav for en moderne designskole.

Alle underviserne har selv en professionel uddannelse bag sig. Udover den faste professionelle lærerstab bliver der inviteret mange gæstelærere til skolen når der skal undervises i et særligt speciale.

Det Bachelor of Arts godkendte programmer, der tilbydes på Marbella Design Academy er designet med et mål for øje at eleverne opnår de højeste akademiske standarder inden for de nyeste moderne teknikker og processer.

Marbella Design Academy gør utroligt meget for sine elever. Til gengæld forventes det af dig at du arbejder hårdt med passion, koncentration og fokus mod dit mål om at uddanne dig til en professionel Designer.

Du kan ansøge for optagelse til Foundation - Adgangs kurset og de videregående uddannelser på Marbella Design Academy fra denne link: https://www.designschool.com/application-form/Jobmuligheder

Forberedende eksamen til Bachelor of Art uddannelserne på Marbella Design Academy

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Marbella Design Academy dig med mere information om hvordan du bliver Foundation Course