Fagskolen for Dekorativ Kosmetik

Fagskolen for Dekorativ Kosmetik


Velkommen til Fagskolen for Dekorativ Kosmetik i Odense - Danmarks første Makeupartist incl. HAIR & styling skole. En erhvervsuddannelse med 25 års erfaring.

Siden 1990 har skolens elever hjemført mere end 70 priser fra internationale og nationale konkurrencer. I 2014 var det 20’ende gang de vandt guld ved DM i make-up. De er en lille skole, med små klasser, og et sublimt omdømme og renommé. Hvorfor bliver deres elever så dygtige? Fordi de giver dem en spændende og grundig basisviden, oven i købet til en pris hvor de fleste kan være med.

Se sidste års flotte elevopgave på YouTube herunder:

Selve uddannelsen:
Undervisningen er skemalagt og meget koncentreret. De kommer igennem de seneste trends inden for bl.a.naturel ” organisk hud ” korrekte farver til hudtyper, TV & video, galla, brude, foto, arabisk samt avantgarde, body-paint, drag queen, pin-up og forskellige tidstyper op gennem 1900-tallet. Et samlet program med make-up, hvor håropsætning og styling indgår.

Deres undervisere er super dygtige specialister på hver deres felt. Modulerne 1 & 2 indeholder et komplet pensum i Beauty all-round artistisk make-up og strækker sig over 5 måneder.

Er din interesse inden for filmens verden, må du have modul 3 med i yderligere 12 uger. Det er vigtigt at have kendskab til mode & stil, men også til karakter make-up, special effect, proteser, blå mærker, sår m.m. De gør meget ud af foto både som close-up og full styling, ofte sammen med professionelle fotografer i skolens foto studie. Til de krævende ” on location ” opgaver, råder skolen over et stort kostume rum med spændende rekvisitter, der står til elevernes rådighed.

Prisen for uddannelsen og diverse kurser er inklusiv make-up produkter, hvor alt findes på skolen. Vil du investere i produkter til eget brug, kan du gøre det til fordelagtige priser på skolen. Som elev fra os kan du vedblivende opnå 20 % rabat på produkter fra den velkendte serie Make UP for Ever som skolen forhandler. Efter modul 1 afholdes en praktisk prøve inklusiv styling. Efter både modul 1 + 2 afholdes 3 praktiske eksamensopgaver med all-round styling og total look. Der gives Certifikat for hver kategori, samt et Diplom på både dansk og engelsk.

Du skal ville dette fag
Det er en fordel at være kreativ og åben for nye ideer. Med denne grundlæggende uddannelse, er du godt rustet til en fremtid som make-up artist. Du kan så følge op med diverse specialer, efterhånden som du finder ud af, hvad du vil, og hvad du er god til.

Skolen har uddannet rigtig mange dygtige make-up artister og ikke mindst hairstylister, der sidder rundt omkring i gode jobs både i Danmark og udlandet. Nogle er nået helt til tops, andre er selvstændige og arbejder free lance f.eks. for model bureauer, TV stationer, teatre og lignende.

Andre er beskæftiget med salg og rådgivning i stormagasiner for forskellige produkter, og nogle er undervisere på tekniske skoler.

På deres web-site www.makeupskolen.com kan du se meget mere af skolens historie gennem 25 år. Blandt andet deres to studieture til Hollywood, hvor eleverne vandt 2. og 3. pladser.

Du kan kontakte skolen for et uforpligtende besøg med rundvisning og information. Du kan også få tilsendt info og tilmeldingsblanket. Alle tilmeldinger skal være skriflige enten på papir eller elektronisk.

Foruden selve makeupartist incl. HAIR & styling-uddannelsen kan de tilbyde aftenkurser, weekend-kurser. Som noget nyt har de nu også kurser på engelsk.

Se hvordan en dag ser ud på Fagskolen for Dekorativ Kosmetik
Adresse

Vestergade 59, 1 sal
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6617 7173
E-mail: sigrid@makeupskolen.comUddannelser

Makeup-artist incl. HAIR & styling


Website

Fagskolen for Dekorativ Kosmetik's websiteFagskolen for Dekorativ Kosmetik
Fagskolen for Dekorativ Kosmetik
Fagskolen for Dekorativ Kosmetik
Fagskolen for Dekorativ Kosmetik