Lyngaa

Lyngaa


Lyngaa er en  frisørsalon i hjertet af Odense, nærmere betegnet Nørregade 69. I salonen finder du ejeren Carina som har mange års erfaring som frisør, samt hendes to dygtige medarbejdere, som alle er uddannede frisører. Fælles for dem alle er kærligheden til frisørfaget, og vigtigheden af den rette vejledning. Salonen er hyggeligt indrettet, og du finder altid en lang række af de nyeste modeblade og der serveres kaffe/te mens du venter.

Lyngaa er utrolig populær i Odense - ikke uden grund. Hos Lyngaa får du altid en behandling udover det sædvanlige. Dejlige lyse lokaler, søde imødekommende frisører - som ikke går på kompromis, selvom de har særdeles studievenlige priser! Alle frisører hos Lyngaa er ofte på kurser og efteruddannelse, dette er med til at sikre den altid høje kvalitet, og er samtidig med til at skabe ny inspiration - selvfølgelig til gavn for dig!

Hvad siger de selv?

LYNGAA er en hyggelig og imødekommende salon i hjertet af Odense. Vi er 3 frisører, der virkelig brænder for vores fag.
Vi har det sjovt i salonen og elsker at hygge om vores kunder. Når du træder ind i vores salon, er vi klar til at give dig den bedste frisør oplevelse og garanterer altid fuld tilfredshed.

En god frisør oplevelse for os, er at du føler dig hørt og forkælet. Du skal elske at stå op og sætte dit hår, nemt, hurtigt, lige som du har lyst til. Når du sætter dig i stolen hos LYNGAA, starter vi altid med en dialog om dine ønsker og behov, inden vi sætter saksen i dit hår. For os er det vigtigt du får en klipning og et look, der passer til dig og din hverdag.


Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!

Kun de bedste produkter er gode nok!

Hos Lyngaa lægges der stor vægt på at der benyttes kvalitetsprodukter. Derfor benytter de produkter fra de velkendte navne Pure Nan og Artego. Pure Nan er lækre produkter, der er fuldstændig fri for parbener, sulfater og giftige duftstoffer. Udover at være yderst lækre produkter, så er det vigtigt for Lyngaa, at de er miljøvenlige. Artego er kendt blandt frisører for meget effektive egenskaber. Når man betaler for en farvning, er det vigtigt at farven holder længe og her er Artegos produkter i høj klasse.

Kunderne siger om Lyngaa:

Tusind tak til Line for at forvandle mit triste hår, til at give det liv og glans. Hun lavede de flotteste reflekser og klippede det SÅ flot. Efterfølgende gav hun råd og vejledning omkring hvilke produkter jeg skulle bruge for at styrke og beskytte mit hår bedst. Følte mig virkelig i de bedste professionelle hænder.  - Tine

Studenterguiden.dk har kun hørt og læst godt om Lyngaa. Rigtig mange af deres kunder kommer langvejs fra, for at få en frisure og service ud over det sædvanlige. Priserne er meget studievenlige, og du får virkelig fuld valuta for alle pengene. Vi kan på det varmeste anbefale Lyngaa, uanset om det en ny frisure til gallafesten eller om pandehåret skal studses, bliver det gjort med kyndig hånd.


Du kan allerede nu bestille din næste tid - online, nemt og enkelt!

Faste studiepriser:
Dame kr. 405.-
Herre kr. 305.- 
Adresse

Nørregade 69
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6611 2283
Mail: lyngaa@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag:  9 - 17
Tirsdag:   9 – 17
Onsdag:   9 – 17
Torsdag:  9 – 18
Fredag:    9 – 17
Lørdag:    8 – 12


Website

Lyngaa's websiteLyngaa
Lyngaa
Lyngaa
Lyngaa