Lagkagehuset - Odense


Skal du have stillet din lækkersult, eller har du ikke nået at spise morgenmad inden du forlod hjemmet? Det kan også være, at du simpelthen glemte at få din frokost med i tasken. Hvad end det er, så kan Lagkagehuset i Odense hjælpe dig med dine små forglemmelser eller stille din lækkersult. Du finder Lagkagehuset i Odense beliggende på adressen Vestergade 1.

Når du besøger Lagkagehuset er du sikret høj kvalitet, gode råvarer, godt håndværk og en ekstraordinær service fra det altid smilende og venlige personale.Når du køber ét af Lagkagehusets mange forskellige brød, er du sikker på at få et brød, der er slået op i hånden og bagt i stenovne, så du er sikret, at dit dit brød har den sprøde skorpe og det bløde saftige brød, som du bedst kan lide det. Skal du have noget til den søde tand, kan du vælge mellem et væld af lækre kager. Fælles for alle disse kager er, at du er friske og velsmagende, samt at der ikke bliver sparet på noget. Hver kage er lavet af en konditor og du kan næsten smage kærligheden, når du sætter tænderne i jordbærtærten, træstammen, deres muffins eller en af de mange andre kager, du kan få hos Lagkagehuset. Når du ikke længere er sulten for sjov og den rigtige sult melder sig, kan du blandt andet finde de forskellige frisklavede lækre sandwiches, pølsehorn, pizza stykker, skyr med bær og granola og mange andre lækre sager. Du kan altså altid finde et god grund til at komme et smut forbi Lagkagehuset.

Ej at forglemme er kaffen til brødet og kagerne hos Lagkagehuset også fantastisk, da denne er lavet med kærlighed fra en barista, så du er altid sikret en frisklavet og velsmagende kop.

Der anvendes økologiske råvarer så vidt som muligt, og der bliver bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Derfor anvendes der stadig konventionelle råvarer, når de økologiske råvarer ikke fås i lige så høj og ensartet kvalitet som de konventionelle.

Hvis du trænger noget godt brød eller noget andet lækkert bagværk, så skal du helt sikkert tage et smut forbi Lagkagehuset.
Adresse

Vestergade 1
5000 Odense


Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 16.00


Website

lagkagehuset.dk