LA Tequila Bar

LA Tequila Bar

LA Bar er en blanding af et diskotek og en cocktail bar som er lokaliseret tæt på gågaden i Vintapperstræde. LA Bar tilbyder dig en rigtig hyggelig stemning og afslappet atmosfære. Selve LA Bar er udsmykket og indrettet som en slags ferie-resort ligesom Los Angeles (LA).

Der er flotte farver og charmende udsmykninger på væggene. En bambus-flettet bar, surf-boards, speedbåde og sand på gulvet i den bagerste bar. Musikstilen varierer fra svedige danse hits til danske klassikere, men LA Bar spiller altid musik så dansegulvet er fyldt.

På drinkskortet har LA Bar et fint udvalg af cocktails, udenlandske øl og velskænket fadøl. LA Bar fører de mest populære spiritus flasker og du kan altid spørge bartenderne om de kan lave din specielle yndlingsdrink.

Skal du holde fest?
Der er tit tema-fester eller VIP arrangementer på LA Bar, så hvis du vil feste et hyggeligt og fedt sted i hjertet af Odense, så er LA Bar ikke til at komme udenom.
Skal du holde en stor fest med studiet, eller mangler I bare en god fredagsbar, tilbyder LA Bar særaftaler til studerende. Kontakt odense@latequilabar.dk for at lave et studiesamarbejde!


Studenterrabatter

Altid gratis entré!


Adresse

Vintapperstræde 51
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 2024 1407
E-mail: Kian@rekom.nu


Åbningstider

Tirs - Ons: kl. 22:00 – 04:00
Tors - Lør: kl. 22:00 – 05:00
Søn - Man: Lukket


Website

LA Bar's WebsiteLA Tequila Bar
LA Tequila Bar
LA Tequila Bar
LA Tequila Bar