LA Hair Salon


LA Hair Salon åbnede i 2018 på adressen Rugårdsvej 193. Parret Marco Jensen og Heidi Juul Knudsen står bag salonen, hvor de sammen udlever deres fælles drøm om at åbne deres egen frisørsalon. Salonen var til en start kun en herresalon, som senere er blevet udvidet til også at lave dameklip. Her er alle velkomne, og der laves nu både klip til herre, damer, børn og ældre. Salonen er en Drop In salon, hvilket betyder, at man kan få klippet sit hår uden en tidsbestilling. Så er du på farten og vil have frisket din frisure op, så kan du blot møde op her når det passer dig bedst.

Navnet på salonen er opstået på baggrund af at USA og Los Angeles betyder meget for ejeren Marco, som selv har boet flere år i Los Angeles. Dette afspejles også i salonen, som er indrettet med inspiration fra amerikanske saloner. Dette kommer blandt andet til udtryk ved en stor Harley Davidson Chopper som er stående i vindueskarmen samt en kaktus, de har stående.

Servicen her er også i top, og du kan få en kop kaffe, øl eller sodavand serveret mens du sidder og venter. Her er kunden altid i centrum, og det er tydeligt at mærke, at der bliver givet god tid til kunden, hvor kunden får en ekstra god service. Hvis du ønsker andet end hårbehandlinger er det også muligt at få ansigtsbehandling, skægtrimning, hårfjerning af øre og næse samt plukning af øjenbryn.

Selvom servicen er i top er priserne her i bund, og her kan alle helt klart være med. Priserne er i den grad studievenlige, og priserne for et dameklip er 230 kroner og priserne for herreklip er 150 kroner. Kig ind hvis du ønsker en billig klipning, hvor servicen er i top.

 
 
 
 Adresse

Rugårdsvej 193, 5210 Odense NV


Kontakt info

61 73 20 77


Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00-17.00


Lørdag: 10.00-15.00