Kongstads Køreskole

Kongstads Køreskole


Hos Kongstads Køreskole, kan du tage kørekort med god samvittighed. Kongstads køreskole er nemlig en Grøn køreskole, hvilket vil sige man lærer en del om miljørigtig kørsel allerede fra starten. Så du bliver rystet til både at køre bil og tænke på miljøet samtidig. Det vil både glæde dig og din økonomi, da det bliver meget billigere, hvis du tænker på miljøet. Samtidig har vi et fælles ansvar for miljøet, så det er vigtigt vi allerede fra starten lærer at passe godt på det.

For at få mest ud af sine køretimer, er det vigtigt at du føler dig tryg, især når du sidder alene bag rattet med din kørelærer. Det gør du hos Kongstads køreskole. Det gør du blandt andet fordi holdene er små, der er aldrig mere end 8 på et hold.  Der undervises derudover personligt af den samme kørelærer, der anvendes således ikke computer undervisning, men en undervisning som er baseret på dialog og direkte inddragelse af eleverne når vanskelige emner som f.eks. holdninger, eller komplekse situationer i trafikken skal diskuteres. Hermed får du chancen for at lære din kørelærer at kende, så det ikke føles helt fremmede når i skal køre i bil.

Din kommende kørelærer hedder Jan Kongstad, som er uddannet kørelærer til personvogn og storvogn, samt instruktør på køreteknisk anlæg Ellested. For ham er det vigtigste hans elever og deres trivsel, det vil sige dig og din trivsel. Det betyder meget at du får en god oplevelse og bliver en sikker bilist, samt at du er tryg ved at køre i trafikken. Jan er meget fleksibel og kører gerne i weekenderne, uden det koster ekstra, hvis det passer bedre ind i dit program.

Kongstad køreskolen tilbyder kørekort til Bil og stor Trailer(vogntog) op til 7 Tons). Derudover er køreskolen medlem af FFK (foreningen af frie kørelærer), som har markedets bedste garantifond, og din sikkerhed for du får den ydelse du betaler for.

Så hvis du skal have kørekort inden for den nærmeste fremtid, og tænker på miljøet, så kontakt endelig Kongstads Køreskole. Her får du en fantastisk behandling og en forståelse for hvordan du kører grønt. Jan dog dig har et fælles mål, nemlig at få dit kørekort i hus.
Adresse

Nymarksvej 55 5800 Nyborg


Kontakt info

Telefon: 31487772


E-mail: kongstads@live.dk


Åbningstider

kl. 8:00 til 20:00


Website

Kongstads Køreskole's website