Kok & Vin

Kok & Vin

Kok&Vin er én af Odenses absolut bedste spisesteder, især hvis du er til det "Franske Køkken". Her handler det i bund og grund om at spise og drikke - ligesom resten af livet. Hos Kok&Vin er det respekten for faget, kærligheden til maden, og lysten til at give dig en oplevelse udover det sædvanlige, der gør dit besøg til en særlig oplevelse.  Det handler også om, at skære unødige og forstyrrende elementer fra benet, så du i ro og mag kan nyde din aften i fulde drag. Respekten for de benyttede råvarer er et vigtigt kodeord hos Kok&Vin, og du kan være helt sikker på, at de gør en dyd ud af, at udnytte de lokale råvarer på bedst mulig vis. Som de selv udtaler :” Så selvom vi henter vores inspiration fra de bedste spisehuse i Paris og Lyon, så henter vi vores råvarer i vores egen baghave.” 
Restaurant Kok&Vin er en klassisk gourmet restaurant  - uden at være snobbet eller have fine fornemmelser!

Bestil dit bord allerede nu - der er ofte rift om pladserne!

Hos Kok&Vin befinder du dig i en afslappet, intim og hyggelig atmosfære, hvor omgivelserne er med til at sætte prikken over i'et. Du mærker fra første øjeblik, at du er kommet til en restaurant som elsker at forkæle sine gæster. Altid smilende personale, som alle har indgående kendskab til hele menukortet, uanset om det er månedens ”tavle menu”, en lækker dessertvin eller noget helt andet – her er der styr på sagerne! Du bliver altid vejledt på bedste vis, og de dygtige tjenere lytter opmærksomt, så de kan pejle sig ind på dine ønsker.

Maden på Kok&Vin er klassisk fransk mad, med et tilsæt af gode danske råvarer. Her finder du et solidt menukort, hvor der er fokus på at have et mindre antal af retter på kortet – men gode retter! 

Du finder altid den månedlige "Tavlemenu" som indeholder:
Pris for 3 retter - 300 kroner
Pris for 3 retter med vine - 500 kroner
Pris for 3 retter med vine, bobler og snacks til velkomst, samt kaffe med petits fours - 600 kroner.

Den aktuelle tavlemenu består af:

Kulmule med hjertesalat, bacon, fynsk rygeost & nye ærter

Langtidsstegt U.S. oksecuvette med nye gulerødder, forårsløg & Maitre d'Hôtelsmør

Jordbær "Romanoff" med appelsin, kærnemælk & sorbet

Menuen skifter én gang pr. måned og tager udgangspunkt i årstiden og de tilgængelige råvarer.

Studenterguiden.dk har været så heldige selv at kunne besøge Kok&Vin ved flere lejligheder, og vi er endnu ikke gået skuffede derfra. Maden er i topklasse, dygtige og engagerede tjenere, og en stemning som man sjældent ser andre steder! Priserne er meget SU-venlige - her kan du få en fantastisk aften til ca. 500 kr. Det fås ikke meget bedre for en restaurant i denne klasse, og Kok&Vin får vores absolut varmeste anbefaling!



Bestil bord online


Adresse

St. Gråbrødrestræde 19
Odense C


Kontakt info

Telefon: 3169 0106
E-mail: mail@kokogvin.dk


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 17.30 - Sent
Søndag:                Lukket


Website

Kok & Vin's website



Kok & Vin
Kok & Vin
Kok & Vin
Kok & Vin