Kok & Vin

Kok & Vin

Kok&Vin er én af Odenses absolut bedste spisesteder, især hvis du er til det "Franske Køkken". Her handler det i bund og grund om at spise og drikke - ligesom resten af livet. Hos Kok&Vin er det respekten for faget, kærligheden til maden, og lysten til at give dig en oplevelse udover det sædvanlige, der gør dit besøg til en særlig oplevelse.  Det handler også om, at skære unødige og forstyrrende elementer fra benet, så du i ro og mag kan nyde din aften i fulde drag. Respekten for de benyttede råvarer er et vigtigt kodeord hos Kok&Vin, og du kan være helt sikker på, at de gør en dyd ud af, at udnytte de lokale råvarer på bedst mulig vis. Som de selv udtaler :” Så selvom vi henter vores inspiration fra de bedste spisehuse i Paris og Lyon, så henter vi vores råvarer i vores egen baghave.” 

Restaurant Kok&Vin er en klassisk gourmet restaurant  - uden at være snobbet eller have fine fornemmelser!

Bestil dit bord allerede nu - der er ofte rift om pladserne!

Hos Kok&Vin befinder du dig i en afslappet, intim og hyggelig atmosfære, hvor omgivelserne er med til at sætte prikken over i'et. Du mærker fra første øjeblik, at du er kommet til en restaurant som elsker at forkæle sine gæster. Altid smilende personale, som alle har indgående kendskab til hele menukortet, uanset om det er månedens ”tavle menu”, en lækker dessertvin eller noget helt andet – her er der styr på sagerne! Du bliver altid vejledt på bedste vis, og de dygtige tjenere lytter opmærksomt, så de kan pejle sig ind på dine ønsker.

Maden på Kok&Vin er klassisk fransk mad, med et tilsæt af gode danske råvarer. Her finder du et solidt menukort, hvor der er fokus på at have et mindre antal af retter på kortet – men gode retter! 

Hvis du er til rørt tatar, franske oste og stemningsfulde omgivelser, så er restaurant kok & vin noget for dig, hvor de har de bedste og lækre opskrifter, god mad og en dejlig atmosfære.

Hvad end du er til deres tavlemenu, eller deres større eller mindre retter, så er der noget til enhver smag. Af de mindre retter finder du blandt andet østers, snegle, koldrøget laks og sommertorsk. Af de større retter finder du blandt andet stegt bryst af ungand, rørt oksetatar og steak frites. Derudover har de også et udvalg af søde retter og franske retter, som er yderst lækkert. Du kan blandt andet købe 2 oste for 75 kroner, 4 oste for 110 kroner, 6 oste for 140 kroner og 8 oste for 170 kroner. På denne måde har du mulighed for at smage lidt af hvert, hvis du ikke kan bestemme dig for, hvad du gerne vil have, eller hvis du blot ønsker at smage noget nyt.

 

Du finder altid den månedlige "Tavlemenu" som indeholder:

Pris for 3 retter - 300 kroner

Pris for 3 retter med vine - 500 kroner

Pris for 3 retter med vine, bobler og snacks til velkomst, samt kaffe med petits fours - 600 kroner.

Den aktuelle tavlemenu består af:

Ceviche af skærising med grønne tomater, basilikum & Sauce Vierge

Farseret unghane & svampefrikassé med løvstikke, kartoffelkroketter & reduceret hønsefond

Panna Cotta med lakrids. Rabarbersorbet & bagte rabarber

Menuen skifter én gang pr. måned og tager udgangspunkt i årstiden og de tilgængelige råvarer. Hold øje med den aktuelle menu på deres hjemmeside, for at være opdateret på, hvad der er tilgængeligt.

Hvis du søger et lækkert sted at spise, som er lidt udover det sædvanlige og til fair priser, så finder du dette her hos Kok&Vin. Deres menukort indeholder lækre og specielle retter fra det franske køkken, som du ikke finder særlig mange andre steder. Selve restauranten er yderst hyggelig, og her kan du sagtens få et par timer til at gå, mens du nyder den lækre mad, drikkelse og atmosfære.

Studenterguiden.dk har været så heldige selv at kunne besøge Kok&Vin ved flere lejligheder, og vi er endnu ikke gået skuffede derfra. Maden er i topklasse, dygtige og engagerede tjenere, og en stemning som man sjældent ser andre steder! Priserne er meget SU-venlige - her kan du få en fantastisk aften til ca. 500 kr. Det fås ikke meget bedre for en restaurant i denne klasse, og Kok&Vin får vores absolut varmeste anbefaling! Tag et smut forbi deres hjemmeside for at tjekke deres aktuelle menukort ud, og bestilt et bord i dag, for at få en madoplevelse i absolut særklasse.Bestil bord online


Adresse

St. Gråbrødrestræde 19
Odense C


Kontakt info

Telefon: 3169 0106
E-mail: mail@kokogvin.dk


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 17.30 - Sent
Søndag:                Lukket


Website

Kok & Vin's websiteKok & Vin
Kok & Vin
Kok & Vin
Kok & Vin