Klosterkroen - Den Muntre Munk

Klosterkroen - Den Muntre Munk


I gamle dage i det centrale Odense, boede Gråbrødremunkene i klosteret i nærheden af Lille Gråbrødrestræde. Nu ligger Klosterkroen – Den Muntre Munk, i det lille stræde og emmer af atmosfære fra fordums tid. Hvor munkene skulle leve sparsomt og fattigt uden farver på tøjet er det lige omvendt med Klosterkroen. Her er der glade dage og dejlig mad. God gammeldags dansk mad med øl og snaps i lange baner serveres af det flinke personale. Særligt deres tarteletter med høns i asparges, kartofler og gulerødder vendt i smør og persille er en af munkens specialiteter, som kan anbefales. Om onsdagen kan du spise hvad du lyster af tarteletter for kun 149 kr.

Book dit bord her og få fyldt maven med tarteletter.

De rød og hvid ternede duge på bordene, samt de naturalistiske malerier, får dig til at føle dig tilbage i starten af 1800-tallet, hvor H.C. Andersen ligeså godt kunne have indtaget sin frokost eller aftensmad her. I en særlig afdeling af kroen, oser stemningen af en endnu ældre tidsalder. Ølfade, rustikke murstensvægge og kampestensgulve danner rammen om et perfekt selskab, om det er konfirmation, julefrokost, herremiddag eller bare en middag for alle der kan lide at spise dansk mad og rigeligt af det.
Du kan få både dejlig varm frokost og klassisk dansk aftensmad.

Her er et udpluk fra det flotte menukort:

DAGENS RET
- Dagens ret på Klosterkroen varierer efter råvarer og sæson, men det vil altid være danske klassikere man kender og som er lavet med kærlighed og respekt for det danske køkken. Se dagens ret på tavlen på forsiden.

OVNBAGT ÆGGEKAGE - HUSETS STOLTHED
- med stegt røget flæsk, let saltet flæsk og hjemmelavede flæskesvær af fynsk landgris, toppet med tomat, agurk og purløg. Hertil hjemmerørt sennep, kroens egen ketchup og groft brød m. smør. 

STEGT FLÆSK (alm. portion m. 6 stk.)
- med let saltet flæsk af fynsk landgris, hvide kartofler, persillesovs og surt.
(herreportion m. 9 stk. til 174,-)

Hos Klosterkroen – Den Muntre Munk kan du nyde et dejligt dansk måltid mad, om det er til frokost eller aften, det bestemmer kun du. Er du ude på sightseeing eller på shoppetur i Odenses hyggelige gågade, og trænger du til en lille pause og tiltrængt hvil, kan du komme ind på kroen og få ladet batterierne op med dagens kage og kaffe til kun 59 kr.

Se deres fantastiske menukort: Klosterkroens menukort.

Studenterguiden.dk anbefaler at du stikker hovedet indenfor hos Klosterkroen til en gang tarteletter eller en fynsk æblekage. Den Muntre Munk vil opvarte dig med sin glæde og sit dejlige humør. Hvis du er godt sulten, kan du få aflad for dine mavefornemmelser og spise hvad du kan, det endda til studievenlige priser. Og så smager det himmelsk! Tag familien, din kæreste eller ven under armen, og nyd den nostalgiske stemning og smagfulde mad hos Klosterkron - Den Muntre Munk.

Der er rift om bordene - bestil dit allerede NU! Klik herunder!klosterkroen
Adresse

Lille Gråbrødrestræde 2 - 5000 Odense C


Kontakt info

Tlf.: 63 128 128
E-mail:
kontakt@klosterkroen.dkÅbningstider

Tirsdag-Torsdag:  12.00-22.00
Fredag-Lørdag:    12.00-23.00


Website

KlosterkroenKlosterkroen - Den Muntre Munk
Klosterkroen - Den Muntre Munk
Klosterkroen - Den Muntre Munk
Klosterkroen - Den Muntre Munk